تازگی خیلی تاپیک میبینیم که در رابطه با لاغری هست،،،خیلی ها اینطوری ان که: میخوام تا عید انقدر وزن کم کنم،،لاغر بشم و..
من نمیدونم کی به طرف گفته حتما باید برای عید تو دو ماه لاغر بشه،،که چی بشه؟ بیان بگن رازت چی بود لاغر شدی؟تعریف کنن؟
اگر دنبال زندگی سالم هستید رژیم شما باید تبدیل بشه به سبک زندگی،،،سبک زندگی یعنی تا ابد ادامه داشته باشه.
پس شما باید رژیم درستی انتخاب کنی که متعادل باشه،،،
من با کتوژنیک و فستینگ و انواع رژیم مشکل ندارم،،هرکدوم یه روش هست
اما این روش ها نمیتونن تا ابد ادامه پیدا کنن
اینکه تو کتوژنیک تو بیای کربوهیدرات رو حذف کنی،،در صورتی که کربوهیدرات یکی از سه درشت مغذی های مورد نیاز بدن هست.
یا توی فستینگ ۱۶ تو صبحانه تو ظهر بخوری...
اگر واقعا دنبال تعادل و روتین هستید باید سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده بعد وعده های اصلی داشته باشید.
همچنین از قند مصنوعی پرهیز کنید،،این قند ها انرژی زیاد دارن و در نهایت باعث خستگی میشن چون سریع از بین میرن،،
حتی باید تو خوردن میوه یا سبزیجات قند دار هم کمی خودداری کرد و روزانه میوه رو به مقدار یک واحد خورد.
کسی مجبورتون نکرده تو دوماه عید یهو ۱۰ کیلو کم کنید! این مدل کم کردن وزن باعث ریزش مو،افتادگی بدن،و ذخیره چربی و در نهایت سوزاندن عضله ها میشه،،علاوه بر همه اینا پروتئین،چربی،و کربوهیدرات زیادی وارد بدن نمیشه و باعث خیلی کمبود ها در بدن میشه،،بدن نیاز داره استراحت کنه،،،نه اینکه شما فقط بیای بهش ۸۰۰ یا ۹۰۰ کالری بدی!
بدن عادی حداقل ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰کالری بر اساس فعالیت شما نیاز داره.
شما اگر درست بخورید و آهسته وزن کم کنید خیلی تاثیرگذار تر از اینه که تو دوماه بخوای برسی بهش.
توصیه من اینه ورزش و رژیم صحیح رو جزئی از زندگی کنید نه فقط برای دو یا سه ماه.
تو هرکاری تداوم داشته باشید