هستش تو مجازی که خیلی ۱۰۰ از ۱۰۰ بود . واقعا بین کیس های الان خیلی عالی بود و خیلی بهش مشتاق شده بودم . اونم به نظر مشتاق میومد ، اوایل خیلی پیام میداد و مشخص بود از هم صحبتی با من بدش نمیاد (حرفامون خیلی معتدل بود و عاشقانه نبود ) و هیچ اعترافی هم صورت نگرفته بود! بعد از ی مدتی این پسره اصلا انگار یهویی ی آدم دیگه شده . هر ۴ روز یبار پیام هامو سین میزنه . اصلا مشتاق نیست دیگه . خیلی عجیبه . ...وقتی تو ی هفته فقط بینمون ۲ تا حرف رد و بدل شد و به سختی جوابم رو میداد منم گفتم بی خیال دیگه پیام ندم
و نمیدم هم
ولی بنظرتون این تغییر رفتارش چرا یهویی اینطوری خودشو نشون داد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمش روشه مجازی اگه تو رو از مجازی پیدا کرده مطمئنا یکی دیگه رو هم پیدا کرده
درسته...ولی خوب میدونی ما دوست نبودیم با هم فقط حرف عادی میزدیم خیلی عجیب بود که یهویی اینطوری سرد بشه . خودمم زیاد رابطه مجازی دوست ندارم ولی خوب این انقد رفتارش خوب بود گفتم شاید تفاوتی داشته باشه....که گویا نداشته
طرف ده سال با شوهرش زندگی کرده تعهد دارن همه چی رسمیه همه میدونن سه تا شکم زاییده از شوهرش تهش شوهره ول میکنه میره چه توقعی از اشنایی مجازی بدون تعهد داری؟
بابا اوایل واقعا سر همچی ذوق میکرد و خیلی گوگولی بود....کم کم اینطوری شد...منم میدونم مجازیه و نباید امید داشته باشم ولی این تغییر رفتار یهوییش دقیقا چون مرده خیلی عجیبه برام
طرف ده سال با شوهرش زندگی کرده تعهد دارن همه چی رسمیه همه میدونن سه تا شکم زاییده از شوهرش تهش شوهره ...
درست میگی . منم دقیقا سر این موارد و شناختم از (آدما ) خیلیییی شکه نشدم . ولی خوب....آدم براش سوال پیش میاد که اگر انقد مشتاق بودی یهویی چرا اینطوری میکنی ...مخصوصا اون آدم با اون اخلاق ....عالیش