_montazer_nini مدیر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 عنوان ال دی | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 29 پست خانوما قرص ال دی میخورم برای پیشگیری تو رابطه هم پیشگیری دارم دوسری تو رابطه پیشگیری کم بود ولی قرص مرتب مصرف میشه احتمال حاملگی هست ؟ 1404/11/03 | 09:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 روکین بخور ال دی خیلی بده ولی روکین اصلا انگار ن انگار که قرص میخوری زدم نت نوشت ۲۴ قرص فعال ۴ قرص غیر فعال یعنی چی غیرفعال
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4024 چرا پیشگیری میکنه اینسری نشد بخدا آنقدر میترسم تن بدم داره میلرزه . میخوام دستگاه بزارم این ماه چون ... دستگاه اذیتت میکنه بچه دوم رو بیار بعدش ببند شوهر من که هر کاری کردم پیشگیری نکرد پنج سال قرص خوردماخرش دومی رو آوردم و دیگه لوله هامو بستم اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4024 زدم نت نوشت ۲۴ قرص فعال ۴ قرص غیر فعال یعنی چی غیرفعال لز اول پریودت شروع میکنی به غیر فعال به روز پنجم که رسیدی از فعالا شروع میکتی اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 دستگاه اذیتت میکنه بچه دوم رو بیار بعدش ببند شوهر من که هر کاری کردم پیشگیری نکرد پنج سال قرص خوردما ... لوله هارو ک ۴ تا داشته باشی میبندن ک کجا بستی
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 دستگاه اذیتت میکنه بچه دوم رو بیار بعدش ببند شوهر من که هر کاری کردم پیشگیری نکرد پنج سال قرص خوردما ... با همین قرص پیشگیری کردی پنجسال؟ چی شد حامله شدی خودت خواستی
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4024 با همین قرص پیشگیری کردی پنجسال؟ چی شد حامله شدی خودت خواستی اره دیگه خودم بچه دوم خواستم اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 دستگاه اذیتت میکنه بچه دوم رو بیار بعدش ببند شوهر من که هر کاری کردم پیشگیری نکرد پنج سال قرص خوردما ... یعنی با این قرص همسرت اصلا پیشگیری نمیکرد؟
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4024 یعنی با این قرص همسرت اصلا پیشگیری نمیکرد؟ ن اصلا اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 اره دیگه خودم بچه دوم خواستم کاش منم قبلا با این قرص آشنا میشدم الان خیلی میترسم حامله باشم
maryammasoodi عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4024 کاش منم قبلا با این قرص آشنا میشدم الان خیلی میترسم حامله باشم فکرشو نکن بالاخره ک باید بچه دوم بیاری اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 فکرشو نکن بالاخره ک باید بچه دوم بیاری احه زوده نمیتونم قرص اورژانسی میخوام بخورم
_montazer_nini مدیر استارتر عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 87 فکرشو نکن بالاخره ک باید بچه دوم بیاری اخه دست تنهام بچم خیلی اذیتم کرد خیلییی