2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشو نمیتونید.

برای حذف تاپیک باید روزهای زوج غیرتعطیل از ساعت ۱۰و۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ لینک تاپیک رو بفرستی برای niniyar تو پی وی. روزی یک تاپیک فقط هم موضوعات خیلی شخصی وخصوصی رو پاک میکنه نه همه موضوعات

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

قبلا یادمه یه آیدی از نینیسایت بود براش کامنت میذاشتن فلان تیتر پست را پاک کنید و پاک میکرد .

یکی از مزخرف ترین ایراد های نینیسایت همین هست که نمیتونیم پستامونو حذف کنیم .

حذف پست فقط تا زیر یک دقیقه بعد از ساختش دست خودته بزنی روی سه تا نقطه و حذف تاپیک کنی .

😊

قبلا یادمه یه آیدی از نینیسایت بود براش کامنت میذاشتن فلان تیتر پست را پاک کنید و پاک میکرد . یکی از ...

فکر کنم منظورتون تاپیکه. چون پست رو تا ۳ دقیقه بعد از ارسال میشه پاک کرد

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خب آیدی نی نی یار چیه

سلام

niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

حذف کاربری که نمیشه یعنی حذف تاپیکم کلا نمیشه ؟:/

حذف تاپیک دارن.

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

@مهوا۸۸۸

@ازسارابپرس 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

حذف تاپیک دارن.این تاپیک رو بخونین:https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-ت ...

🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢🟡🟢

حذف تاپیک دارن.این تاپیک رو بخونین:https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-ت ...

💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙💜💙