2777
2789

نمونه اش بابای بی غیرت بی ناموس خودمه که سالهاست رفته گورش گم کرده واقعا حتی نمیدونم کجاست

انقدر هوسباز بود سر پیری زن گرفت دیگه نگفت دخترام ابرو دارن بزارم اینام زندگی کنن

تحت هیچ شرایطی خرجی نمیداد با همه هم قهر بود یه دیکتاتور بی مصرف بود هرچند نبودنش بهتر از بودنشه

اما هیچکس بجز کسی که شرایطش مثل منه درک نمیکنه وقتی هر غربتی اشغالی میاد بهت تیکه میندازه بابات کجاست؟ وقتی حتی روت نمیشه خواستگار راه بدی که جوابی نداری بگی پدرت کجاست هرچی هم جواب مردم بدی فایده نداره

چقدر من سختی کشیدم دستم بره تو جیب خودم از سن پایین مجبور به کار بودم انقدر خفت خواری تحمل کردم

مامانمم یه روانی از اون بدتره میگه نازا که نبودم عشقم کشیده اوردم بهم نگن نازام

ولی هیچکدوم براش مهم نیست من چقدر بی ابرویی تحمل کردم چقدر زجر کشیدم حتی خواستگار میومد من حق ازدواج نداشتم فقط برای شهوت خودشون اوردن

من هیچوقت هیچوقت خدا رو نمی بخشم اگر توی همین دنیا پدر مادرم رو جلوی چشمم زجرکش نکنه تنها چیزی که ارومم میکنه مردنشونه

انقدر سختی کشیدم زندگیم همش خراب شد منم دلم میخواست مثل بقیه زندگی عادی داشته باشم اما منو اواره کردن

حتی خونه خاله م رفتم منو از خونش بیرون کرد چون نون خور اضافه نمیخواست همه اون تحقیرا یادم نمیره

پدرم مادرم باید با حقارت بمیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میگی ک حیووااانن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️