2777
2789
عنوان

سرفه شدید

1807 بازدید | 15 پست

خانما سلام . لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید منو دنبال یه متخصص یا فوق متخصص ریه تو غرب تهرانم سرفه امونم رو بریده خواهشا اگه دکتر خوب میشناسید کمک کنین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یک مدت خیلی سرفه میکردم از الودگی هوا و اینکه الرژی شدید داشتم حتما تحت متخصص الرژی برین. و اینکه شبا 45 درجه متکاتونو بزارین. سعی کنید هرچیزی که محرک گلوتون میشه نخورین. به هبچ وجه هم اسپری استفاده نکنید اگر استفاده کنید عادت میشه نمیتونین ترک کنین

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

اگر ریه هاتون مشگلی نداره و فقط سزفه میکننی شدید و میدونید که از اب و هوا یا الرژی فصلی هست قرص لتیزن 10 شبی یک دونه بخورین یک بسته ش ده دونه داره . میتونی تا دو بسته ادامه بدین مطمینن سرفه هاتون به مرور کمتر میشه.

اگر دارویگیاهی استفاده میکنین داروی گیاهی هم میتونم بگم 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
اگر ریه هاتون مشگلی نداره و فقط سزفه میکننی شدید و میدونید که از اب و هوا یا الرژی فصلی هست قرص لتیز ...

نمیدونم والا اونقدر سرفه میکنم دیگه خودم هم به سلامت ریه هام شک کردم واسه همین دنبال دکتر دارم میگردم

نمیدونم والا اونقدر سرفه میکنم دیگه خودم هم به سلامت ریه هام شک کردم واسه همین دنبال دکتر دارم میگرد ...

کلا قبلا دکتر نرفتین ؟ الرژی حساسیت ندارین ؟ 

اگر دوس دارین میتونی گیاه گل بنفشه با عرق شاطره از عطاری بگیرین و تو یک لیوان عرق شاطره یک قاشق گل بنفشه بریزین ده دقیقه صبر کنید بعد صاف کنید بخورین خیلی تسگین دهنده هست. و اینکه جوشانده سرماخوردگی هم میتونین از عطاری بگیرین ده دقیقه دم کنید بعد بخورین. 

این داروهای گیاهیو یک دکتر فوق تخصص به من داد واقعا تاثیر داشت. من دو هفته تمام استراحت مطلق بودم یعنی اصلا از خونه بیرون نرفتم حتی پنجره باز نکردیم تا هم داروهام اثر کرد هم از الودگی به دور باشم بدتر نشم. هرجا میرفتم دکتر میگفتن اصلا از خونه بیرون نیا اگر هم مسای فقط با ماسک

اگر دوس دارین میتونی گیاه گل بنفشه با عرق شاطره از عطاری بگیرین و تو یک لیوان عرق شاطره یک قاشق گل ب ...

سرفه های من از آخرین سری که سرما خورده بودم قطع نشد میترسم عفونت تو ریه هام باشه و کار دستم بده 

نه واسه این قضیه نرفتم الان چون خیلی زیاد شده سرفه هام دیگه میخوام برم ببینم دلیلش چیه

صد در صد از الودگی هوا و فصل بهاره . من در حدی سرفه میکردم که دیگران خسته میشدن و همیشه سرفه هام سه چهارماه ادامه داشت. 

البته من کلا از بچگی آلرژی دارم و نه ساله تحت نظر دکتر آلرژی هستم.

سرفه های من از آخرین سری که سرما خورده بودم قطع نشد میترسم عفونت تو ریه هام باشه و کار دستم بده  ...

دقیقا من اخرین بار سرماخوردم و سرفه هام شروع شداز 14 شهریور تا اول آذرماه مدام سرفه میکردم. حتما دارو گیاهی رو امتحان کنین چون جوشانده ضد سرماخوردگی هم هست و ضد سرفه. گیاه گل بنفشه هم ضد سرفه شدید یک هفته بخورین از خونه هم بیرکن نرین گلوتون اروم میشه چون انقدر سرفه کردین گلو حنجره زخم میشه و با هرچیزس تحریک میشه و سرفه تون میگیره. اگر بیرون میرین ماسک بزنید

صد در صد از الودگی هوا و فصل بهاره . من در حدی سرفه میکردم که دیگران خسته میشدن و همیشه سرفه هام سه ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتی راهنمایی کردی عزیزم از تجربیاتت حتما استفاده میکنم