2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂کم مونده دیگه

یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)

پی وی وصله

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند آشوبگر، فتنه گر و خائنند..! من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

چقدر میشود از یک نفر دور شد، وقتی از تو دورتر ندارد؟

«زعم و یقین» یک سفر درونی است؛ جایی که مرزهای اخلاق، عشق و وفاداری با یکدیگر درگیر میشوند.

این رمان نه تنها درباره یافتن عشق است، بلکه درباره تحمل یقین ویرانگرِ «آنچه باید میشد» در برابر زعم شیرین «آنچه شد».

اگر قلبت برای کسانی میتپد که نباید، این داستان برای توست.