2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خود من خواستگاری سنتیم از ۱۵ سالگی بودن تا ۲۵ اینا بنظرم اوجش دیگه ۲۰ ۲۲ بود تایم داره هر چیزی

کلا ادم پولدار و دکتر و اینا میره هم سطح خودشو میگیره نمیاد ادم معمولی بگیره

همه بلدن بالا بالاها رو بچسبن

مهم اینع سالای طلایی عمرتو با این فکرای بچگونع به باد ندی

که میتونستی با یه ادم دیگه زندگی بسازی

ب نظر من اینجور ادما از ریشه و بچگی افسردگی دارن ربطی ب الان نداره

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

من به شخصه خیلی خوشحال میشم اما پسر پولدار دنبال یکی پولدارتر از خودشه طبیعتا

نه اتفاقا پسرا پولدار فقط براشون مهمه از یکی خوششون بیاد و بساز باشه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

پولداری دور ما که حداقل اینجوری نبودن

نه پولدار اونجوری که تو ذهنته کارخونه دار مثلا جوری که شوهرای شما سر تر باشه

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

پولداری دور ما که حداقل اینجوری نبودن

نه پولدار اونجوری که تو ذهنته کارخونه دار نههه

مثلا جوری که شوهرای شما سر تر باشه

اینایی که مدام خواستگار رد می کنن،۲ دسته آن.

۱_پر توقع اند،که خوب صحیحش اینه،منطقی و با توجه به حد خودشون انتخاب کنند.

۲_اشخاصی که بحثشون مساله توقع نیست،اینا میخوان با کسی زندگی کنند،که حرف مشترک داشته باشند.(این دسته دوم قابل قبولند،ولی بازم باید یه کم کوتاه بیان،چون کسی پیدا نمیشه که دقیقا ۱۰۰ درصد شبیه باشه)

نه پولدار اونجوری که تو ذهنته کارخونه دار نههه مثلا جوری که شوهرای شما سر تر باشه

شوهر من و خودم همه جوره بالاتریم 😁من از شوهرم خیلی راضیم واقعا با دنیا عوضش نمیکنم

شوهر من و خودم همه جوره بالاتریم 😁من از شوهرم خیلی راضیم واقعا با دنیا عوضش نمیکنم

همه تونظر خودشون بهترینن 😂

چند سالتون بود ازدواج کردین