2777
2789
عنوان

ازدواج

636 بازدید | 27 پست

بچه ها ما سه تا دخترخاله بودیم همه متولد یه سال (البته یکی مون نوه خالمه)بعد هر سه خب باهم بزرگ شدیم یکیشون سال ۹۶ اینا ازدواج کرد من سال پیش ازدواج کردم اون یکی دختر دخترخالم مجرد مونده

دیشب دخترخالم صحبت میکردیم میگفت این دخترخاله مجردمون خیلی تو خودشه جدیدا و افسردساین داستانا حتی عروسی منم بدون ارایش اومد😑🫠

من گفتم ایرادی نداره مجردی واقعا اما مستقل شه با دوستا بره سفر و کلا لایف استایل اینجوری خیلی جذابتره تا متاهلی

اما متاسفانه کلا جز سرکار و حقوق کم همش خونه و توخودشه زمانی که خواستگار خوب داشت عقیدش این بود که نه باید خیلی پولدار باشه دکتر باششششههه(خودش واقعا متوسط و معمولیه) الان تازگیا شنیدم یکی از روستا ازش خواستگاری کرده و سطح داغوووون

داشتم به این فکر میکردم کاش تا دیر نشده توقعشو بیاره پایین البته میدونم زندگی خودشه از دوست داشتنش میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید دلیل افسردگیش شوهر نبوده توقع حداقل درسطح خودش داغون باشه ازدواج کنه باهاش سازگار نباشه که یه د ...

منم پرتوقع بودم اما دیگه درحد منطقی اول خودمو مسینجیدم بعد توقع میکردم میدونی چی میگم

هعیییی....دوست منم سر تحصیل و اینا همه ی خواستگار اشو رد کرد هم خیلی خوشگله هم اینکه الان پزشکی میخونه ولی خب از لیسانس رفت پزشکی الان خواستگاراش دیگه مثل قبل نیست...

یعنی رد کرد رد کرد الان باوجود اینکه به چیزی که میخواست تو تحصیل رسید ولی الان که قصد ازدواج داره مثل قبل خواستگار نداره و اونی که میخواد نمیاد

نمیدونم چرا خوندم حس کردم بلخره یه پسر خفن پولدار میگیرش که همه انگشت به دهن بمونن

من همونیم که تو زندگیش هرچی خواست نشدهرچیم که خودش ساخت خدا گرفت واسه همین عقده ایی و حسود شده

نمیدونم چرا خوندم حس کردم بلخره یه پسر خفن پولدار میگیرش که همه انگشت به دهن بمونن

من به شخصه خیلی خوشحال میشم اما پسر پولدار دنبال یکی پولدارتر از خودشه طبیعتا