2777
2789
عنوان

دانشجوها

135 بازدید | 7 پست

زنگ زدم دانشکده گفتن نیم سال دوم از ۲ اسفند شروع میشه کلاساش ولی این برنامه مال قبل این جریانات اخیر بوده بنظرتون امکان تعویق هست؟چون امتحانات ترم قبلیا ۲۵ ام هست هنوز

من ورودی جدیدم

شما که ورودی جدیدید اره همون دو اسفند شروع میشه

ولی ماهایی که ورودی قبلیم با توجع به این که امتحانامون دیر دارع برگزار میشه احتمالا اواسط اسفند شروع شه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما که ورودی جدیدید اره همون دو اسفند شروع میشهولی ماهایی که ورودی قبلیم با توجع به این که امتحانامو ...

مگه پا ها بعد انتخاب واحد قبلی ها نمیایم؟ببین من دانشگاه تبریزم اونجا ورودی های جدید بعد قبلیا میان

مگه پا ها بعد انتخاب واحد قبلی ها نمیایم؟ببین من دانشگاه تبریزم اونجا ورودی های جدید بعد قبلیا میان

چرا شماها بعد از قبلی ها میاید

ولی الان بحث امتحاناست چون عقب افتاده

و از اون جایی که دانشگاه ازادی ها اکثرن تا بعد از حذف و اضافه سرکلاس نمیرن

شما ها اول میرید این ترم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
من دولتی ام

اگه دولتی هستی ک هم شماها هم قبلی ها باهم کلاساتون شروع میشع

اگه گفتن دوم همون دوم شروغ میشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز