2777
2789
عنوان

واقعا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که گفتی خیلی سربسته بود

من نفهمیدم خواستگارت خرج میکنه برات یا نه؟

با خواستگارت نمیدونم چندبار رفتی بیرون ولی آیا بهت توجه میکنه و آدمی هست که از لحاظ عاطفی باهات همخوانی داشته باشه و اون محبتی که میخوای بهت بده؟

آیا اونقدر انعطاف داره که به خاطر تو به خودش برسه؟

از توضیحاتت بنظرم کسی که باهاش هستی بهتره تا خواستگارت

این که گفتی خیلی سربسته بودمن نفهمیدم خواستگارت خرج میکنه برات یا نه؟با خواستگارت نمیدونم چندبار رفت ...

خرج خاصی ازش ندیدم

در حد یه شام رفتیم و اکی بوده

ولی همیشه ب دست لباس میپوشه و کلا ب نظرم ب خودش نمیرسه

نسبت ب وضع مالیش ب خودش نمیرسه

خرج خاصی ازش ندیدم در حد یه شام رفتیم و اکی بودهولی همیشه ب دست لباس میپوشه و کلا ب نظرم ب خودش نمیر ...

آخه شناخت بیشتری نیازه که ببینی اهل خرج کردن هست، اهل توجه هست و اصلا بهم میخورید یا نه ولی بنظرم همین که بهت احترام نذاشته بره یه لباس بخره برای دیدار میتونه این وایب رو بده که از این هاست که خرج الکی نمیکنه و همش سرش توی کاره ولی بازم نمیشه قطعی گفت

آدم پولدار خسیس و شکاک و مامانی باشه به درد آه هم نمیخوره

برای اینکه ببینی خسیس هست یا نه باهاش برو بیرون واقعیت بگو چرا لباس خوب نمیخری از این حرفا دلیلش رو بپرس بعد ببرش تو یه فروشگاه گرون ببین موقع خرید چی میگه از این حرفا اگر دیدی من من کرد بدون خسیس هست بهش نه بگو

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی

اگ خاستگارت فقط حمال پول نیس اونوق میتونی بیشتراشنا بشی ...ولی ولی با دلت بازی نکن اگ دلت با دوس پسرت خوشه حالت باهاش خوبه حال خوبتو بچسب تلاش کنید ب پولم می رسید ... اما اگ بخاطر پول بخاهی پا رو دلت بزاری بزرگترین حماقته زندگیتو میکنی همه چیز ب دست میاد جز حال خوب و دل خوش ..خوددانی

من هنوز نفهمیدم شما ها که قصدتون ازدواجه برای چی همون اول اشنایی و رابطه ، ثبات مالی رو مورد ملاک قرار نمیدید که نه خودتون معطل بشید و نه شخص دیگه ای رو درگیر کنید؟!

مثلا دوس پسرته اگر قول تعهد دادی بهش

اول رابطه ات معلوم کن بعد برو سراغ فرد دیگه ای

آدم پولدار خسیس و شکاک و مامانی باشه به درد آه هم نمیخوره برای اینکه ببینی خسیس هست یا نه باهاش برو ...

خیای باهاش تارف دارم روم نمیشه

ولی مثلا دوست پسرم میاد دنبالم قبلش میزه ارایشگاه سشوار میکنه

اما این موهاشم درست شونه نکرده بود