2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست
سن شما واسه ازدواج خیلی زیاده خودت فک میکنی کسی بهترو پیدا میکنی؟؟

عزیزم این باخط کش شماست ک خییییییلی زیاده!!!!😑😑😐 

والا اینطور نیس الان امید ب زندگی زن توی ایران رسیده به ۸۰ سال اونوخ ی متولد ۶۵ خییییییییلی سنش زیاده واسه ازدواج عایا😐😐😐😐

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی که سن ازدواجش دیر شه باید توقعشو کم کنه چون دست به هر کاری بزنه براش دیره

چون  سی و دو سالشه با فوق لیسانس زن راننده ماشین سنگین بشه😂😂😂😂✋🏻🤣🤣دوست عزیز شما مال چه قرنی هستی

ببین استارتر جان من نمیدونم روحیات شما چه جوریه ولی منو اگر به برق ۲۲۰ ولتم وصل میکردن قبول نمیکردم 

اگر دختری هستی ک‌پتانسیل پیشرفت رو داری حتی اجازه خاسگاری ب همچین کیس هایی رو نده بنظرمن

من دوست و همکارای نامزدم ۳۸ ۳۹ ساله هستن اما چون موقعیت اجتماعی و کاری و پرستیژ اوکی ای دارن همه ازدواجای خعلی خوبی داشتن توی این رنج سنا با یکی در حد خودشون

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
اونی که من میخام نیست  آخه خیلی از نظر تحصیلی متفاوت هستیم

خوب ديگه تمام شد، مادرت الان احساساتي شده اصلا جواب مثبت نده، نگاه كن اگر ديپلم يا فوق ديپلم داشت ميتونستي يكم بهش فكر كني و ببيني چه چيز(هاي) ديگه داره كه بهتره و نداشتن مدرك مهم نيست در برابر اون خوبي

ولي تحصيلات بهم نميخوريد، شغلش رو هم دوست نداري، ببين فرهنگ، وضع مالي و .... چطور هست قيافه كه نون و اب نميشه. حالا تحصيلاتش هم ميتوني بگي بره ادامه بده 

عزیزم کسی که سن ازدواجش دیر شه باید توقعشو کم کنه چون دست به هر کاری بزنه براش دیره

همچين ميگي كه انگار ٩٠ سالشه، يعني خودش رو بدبخت كنه كه سنش بالاست؟؟؟؟ اصلا بايد به روز ازدواج كنه؟ ازدواج نكنه كه بهتره

عزیزم درسته تحصیلات یکی ازملاک های ازدواجه اما شما که نمیخوای بامدرکش زندگی کنی بالاتر از تحصیلاته یه ادم شعور ادمه مگه طرف شغلش راننده سنگین باشه چه اشکالی داره اول ببینش باهاش صحبت کن اگه دیدی نه به درد هم نمیخوری ردش کن من دارم تجربه شخصیمو میگم واون چیزی که در اطرافیان دیدم تو ازدواج مهمترین چیز اخلاق واخلاق واخلاق هستش بعدا بر وسراغ چیزای دیگه 

اونی که من میخام نیست  آخه خیلی از نظر تحصیلی متفاوت هستیم

سلام خانمی اصلا برای ازدواج عجله نکنین اصل ازدواج موفقه.از خداوند خیرو صلاحتون رو بخواین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون