2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 40 پست

در طب چینی ریزش مو. بخاطر ضعف کلیه س،گوگل بزن تقویت کلیه در طب سوجوک

دوتا نقطه رو دسته،شبا لوبیا بچسبون قبلشم یکم ماساژ بده با ته خودکاری چیزی،بزار تا صبح بمونه،دو ماه اینکارو انجام بده

گوگل کن نقطه شو برات میاره

اگه کف پات سرده لوبیا قرمز بچسبون،اگر کف پات گرمه داغه لوبیا سفید،اگر نرمالی،لوبیا چیتی

خیلی کارها اول از حنا گذاشتن شروع کردم بعد هفت ماه دیدم دارم بدتر میشم،رو آوردم به ماینو اما بازم فا ...

من فرق سرم انقدر خالی شده که واقعا انقدر ناامیدم فکر می کنم دیگه راهی نیست ... من پوست سرم چربه اما خود ساقه ی موهام خشکه اصلا نمیدونم چی کار کنم ..خانواده ام درکم نمی کنن می گن ولش کن اشکال نداره ..اما اعتماد به نفسم از بین رفته کلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در طب چینی ریزش مو. بخاطر ضعف کلیه س،گوگل بزن تقویت کلیه در طب سوجوکدوتا نقطه رو دسته،شبا لوبیا بچسب ...

یکی ازعلت هاش توی آزمایشم هورمونیه یکیش هم فریتین خونم ولی حالا این هم امتحان میکنم،بیشتر دنبال رویش موعم

من فرق سرم انقدر خالی شده که واقعا انقدر ناامیدم فکر می کنم دیگه راهی نیست ... من پوست سرم چربه اما ...

دقیقا ریشه مو چربه ،ساقه خشک،نذار بیشتر از این موهات بریزه ،لاقل ماینو بزن که پیاز موت از بین نره

یکی ازعلت هاش توی آزمایشم هورمونیه یکیش هم فریتین خونم ولی حالا این هم امتحان میکنم،بیشتر دنبال رویش ...

خوبه باز ریزش هورمونی به نظرم درمانش بهتره ..مال منو دکتر گفت ارثیه ....مزو و پی ار پی ام کردی؟

خوبه باز ریزش هورمونی به نظرم درمانش بهتره ..مال منو دکتر گفت ارثیه ....مزو و پی ار پی ام کردی؟

اکثر هورمونی ها ارثی هم هست

نه مزو گفت پنجاه پنجاه واست تاثیر داره منم نزدم اما شاید پی آرپی بزنم