2821
2789
عنوان

چاق شدن

141 بازدید | 15 پست

سلام من ۱۸ سالمه ولی خیلی لاغرم

وزنم ۴۰

قدم ۱۵۷

اصلا چربی ندارم

میشه بگید چی بخورم چاق بشم؟ توپر؟

واقعا خیلی اذیتم

و اینکه اشتهام خیلی کمه🥲هرکار میکنم نمیتونم بخورم

اول آزمایش بده

پرکاری تیرویید نداشته باشی

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از ی خانومی تو همین نی نی سایت شندیدم شیره انگور خیلی خوبه تحقیق کردم بعدش فهمیدم واقعا جوابه

اینجوری که برای چاق شدن باید کالری که به بدنت میرسه بیشتر از نیاز روزانت باشه و تو چون اشتها نداری نمیتونی غذا بخوری ولی مایعات خیلی راحت تر میتونی بخوری و کالری شیره انگور زیاد برای همین میگفت روزی هفت لیوان شیر انگور با آب یا شیر قاطی کن بخور تو هر لیوان هم چهار قاشق غذا خوری که البته اشتباه تو در طول روز سه لیوان هم بخور مخصوصا با شیر تو هر لیوان س قاشق شیره انگور و در کنارش شیر عسل هم بخوری در طول روز چون کالریش بالا راحت چاق میشی فقط تحرک هم باید داشته باشی دیگه

شی

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

جوانه گندم

معجون شیروموزوپسته

مغزیجات مثل بادام هندی

شیرخشک نان،روزانه ۵ قاشق

تا جایی که میتونی اشتهاتوببر بالا

شربت های اشتهاآور داروخانه داره

وباشگاه ورزش تی آریکس عالیه که بعدتمرین ماکارانی یا تخممرغ واینا خورده شه ،دوستم رفت خیلی وزنش کم بود هم اندامش فرم گرفت هم ماهی ۲ کیلو اضافه کرد

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز