2777
2789
عنوان

چاق شدن

129 بازدید | 15 پست

سلام من ۱۸ سالمه ولی خیلی لاغرم

وزنم ۴۰

قدم ۱۵۷

اصلا چربی ندارم

میشه بگید چی بخورم چاق بشم؟ توپر؟

واقعا خیلی اذیتم

و اینکه اشتهام خیلی کمه🥲هرکار میکنم نمیتونم بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ی خانومی تو همین نی نی سایت شندیدم شیره انگور خیلی خوبه تحقیق کردم بعدش فهمیدم واقعا جوابه

اینجوری که برای چاق شدن باید کالری که به بدنت میرسه بیشتر از نیاز روزانت باشه و تو چون اشتها نداری نمیتونی غذا بخوری ولی مایعات خیلی راحت تر میتونی بخوری و کالری شیره انگور زیاد برای همین میگفت روزی هفت لیوان شیر انگور با آب یا شیر قاطی کن بخور تو هر لیوان هم چهار قاشق غذا خوری که البته اشتباه تو در طول روز سه لیوان هم بخور مخصوصا با شیر تو هر لیوان س قاشق شیره انگور و در کنارش شیر عسل هم بخوری در طول روز چون کالریش بالا راحت چاق میشی فقط تحرک هم باید داشته باشی دیگه

شی

خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن 😌💖. قهرمان زندگی لعنتی خودت باش و همیشه خودتو در اولویت قرار بده تا ببینی چجوری همه چیز برات فراهم میشه چون تو یه زنی 😉

جوانه گندم

معجون شیروموزوپسته

مغزیجات مثل بادام هندی

شیرخشک نان،روزانه ۵ قاشق

تا جایی که میتونی اشتهاتوببر بالا

شربت های اشتهاآور داروخانه داره

وباشگاه ورزش تی آریکس عالیه که بعدتمرین ماکارانی یا تخممرغ واینا خورده شه ،دوستم رفت خیلی وزنش کم بود هم اندامش فرم گرفت هم ماهی ۲ کیلو اضافه کرد