2789
عنوان

بواسیر

258 بازدید | 16 پست

یه مدته که وقتی ببخشید دستشویی می کنم اون ناحیه درد می گیره . تازگیا متوجه یه چیزی که ریزه در حد ۱ میلی متر شدم که فقط وقتی که اجابت مزاج می کنم حسش می کنم و بعد میره تو . بنظرتون چه بواسیره ؟ خطرناکه ؟ چیکار کنم خوب بشه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه زخمه پماد آنتی فیشر باریج خیلی خوبه روزی دوبار بزن

سعی کن چیزایی بخوری که شکمت سفت نشه مث برگ زدآلو یا انجیر بزاری توآب و آبشو بخوری کاهو سبزیجات خاکشیر بریز تو آب بخور

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

اگه بدتر بشه خب نیاز به عمل پیدا میکنی که سخته

من لعنتی ارثیه

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

مایعات مصرف بیشتری کن.روغن زیتون.زیتون.آلو تو وعده غذایی داشته باشین.تو دسشویی زور نزنین.بهداشت رو ر ...

کمکم کنید تروخدا . چطوری روغن زیتون رو مصرف کنم ؟ بخورم یا چیز دیگه ای ؟؟؟؟

اره بواسیره. برو داروخونه پماد ام جی باریچ بخر هرشب قبل خواب تزریق کن داخل مقعدت. سعی کن یبوست هم نش ...

چجوری پماد تزریق کنم؟

من اپلیکاتور دارم پماد انتی همورویید هست

اپلیکاتور پیج میشه به سر پماد ولی سخته زدنش

میشه با انگشت زد؟؟؟