2777
2789
عنوان

موی سفید

85 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من رفتم ارایشگاه واسم رنگ شماره ۶/۳ زد با اکسیدان نیم درصد که سفیدی هامو بپوشونه ولی بعد از رنگ که اومدم خونه دیدم تغییری نکرده و سفیدی هام اصلا رنگ نگرفته خیلی اعصابم خورد شد مگه دیگه باید چه شماره و اکسیدانی باشه که سفیدی رو بپوشونه؟ و این که ناراحت شدم خانمه میگفت اکسیدانت کم بوده از اکسیدان خودمم زدم مگه یه اکسیدان بیشتر نیازه؟!!!

میزان استفاده از اکسیدان که بستگی به اندازه موهاتون داره و این که بعضی موها بسته به جنسش مصرفش بالاتر. شماره اکسیدان مناسب بوده، رنگ هم باید قاعدتا میگرفته. مارکش چی بود؟ چقدر رو موهات موند؟ سشوار زد مرتب؟ چرا خودت تو خونه رنگ نمیکنی؟

میخواستی قهوه ای بشه یا مشکی؟

میزان استفاده از اکسیدان که بستگی به اندازه موهاتون داره و این که بعضی موها بسته به جنسش مصرفش بالات ...

رنگ زیتونی تیره بود انتظار داشتم سفیدی رو بپوشونه نه سشوار و اینا اصلا نگرفت چون خیلی نزدیک خونمونه و تو کوچه خودمونه اومدم خونه خودم شستمش اکسیدان خودم واسه سفیدی مناسب بود نمیدونم اون خودش چه اکسیدانی قاطیش کرده که سفیدی رو نگرفته!! یا شایدم باید رنگ با شماره پایین تر میگرفتم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رنگ زیتونی تیره بود انتظار داشتم سفیدی رو بپوشونه نه سشوار و اینا اصلا نگرفت چون خیلی نزدیک خونمو ...

شماره پایین بهتر میگیره ولی خوب تیره میشه اگه برات مهم نیست تیره باشه. بعد هم هوا سرد سشوار بگیر 10 دقیقه 1 بار. من تابستونم میگیرم