2777
2789
عنوان

نی نی یار

73 بازدید | 11 پست

نی نی سایت رو چرا اینطوری کردین ؟ دوتا پست میذاری ۵۰۰ مگ میره ؟ چتونه ؟ کم تبلیغ میذارین حالا نت هم کم میکنین؟

@niniyar

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چجوری اینطور پولارو میخورن،یعنی نمیترسن که یه روز از یه جاشون بزنه بیرون

تو این بی نتی سرگرمی خیلیا همینه اونم گرون کردن من همین ۵مین پیش ۷ گیگ زدم الان ۶گیگ و ۶۰۰دارم مستقیمم اومدم اینجا

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

تو این بی نتی سرگرمی خیلیا همینه اونم گرون کردن من همین ۵مین پیش ۷ گیگ زدم الان ۶گیگ و ۶۰۰دارم مستقی ...

سلام

اسم مرورگرتون چیه؟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام کروم

ممنونم 💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.