2777
2789
عنوان

خواستگارای عجیب من

289 بازدید | 14 پست

اول که اون منو خواست خانوادم به خاطر اختلاف سنی زیاد (۲۰سال) ردش کردیم ولی من خیلی ازش خوشم اومد خواستم باهاش حرف بزنم و دوست باشیم قبول نکرد بعد از دور ازم خبر میگیره یا چندبار بیرون دیدمش محو من شده بود و تو کانالش همون روز یه کلیپ گذاشته بود اهنگ شجریان بود متن آهنگو یادم نیست بعد اون کلیپ خودش درست کرده بود و روز و ساعتی که منو دیده بودو نوشته بودش و بعد چند وقت تو اینستا پیچ زده بود اهنگ و شعرای حافظ و... در مورد رابطه خودمون میذاشت بعد که بهم ریکوئست داد و اصلا رو نکرد که خودش بعد که استوریاش ریپلایی میکردم خودش میزد به اون راه بعدم که هی مامانش زنگ میزنه به گوشی من با مامانم حرف بزنه شماره مامانمو داره ولی بهونه میاره که عه زنگ زدم اشتباه بود شماره از بقیهم میخواد ازم حرف بکشن که ببینه دوست پسر دارم یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عجیبی.حتما کم سنی

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اخه بیست سال خدایی زیاده الان شاید بهم کشش داشته باشیدا واین حسی که بهم دارید به هیشکی نداشته باشید ولی صحبت یهو بعد چند سال زندگیه مشترکه که شما شکوفا شدید وایشون پا به سن گذاشتن توقعاتتون هم خونی نداره

مگه ددی ایشوز داری دختراخه بییییست سالچه تفاهمی ؟ حال میکنی واقعا با اهنگ شجریان ! مثلا اون مناسب سن ...

ددی ایشوز خداییش چیه این مد شده چه فرقی با شوگر ددی داره؟!

ددی ایشوز خداییش چیه این مد شده چه فرقی با شوگر ددی داره؟!

شوگر کسیه که سنش زیاده برا خرج کردنش باهاشن

ددی ایشوز به خاطر مهرطلبیه پدرانه ای که تو دختراست جذب مردای سن بالا میشن درواقع پدر میخوان درغالب دوس پسر یا شوهر

اخه بیست سال خدایی زیاده الان شاید بهم کشش داشته باشیدا واین حسی که بهم دارید به هیشکی نداشته باشید ...

اوهوم اون وقتی میخواد خودش هم انرژی نشون بده میزنه تو در و دیوار واقعا