2777
2789

ا من یه سالو نیم عذاب روحی کشیدم چون نمیتونستم.با کمک همسرم و صبوریش خوب شدم.البته با تمام وجودت باید خودتم بخوایو همکاری کنی.اگه شوهرتو دوست  داریو زندگیتو میخوای حفظ کنی گلی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا من یه سالو نیم عذاب روحی کشیدم چون نمیتونستم.با کمک همسرم و صبوریش خوب شدم.البته با تمام وجودت بای ...

مرسی از توضبحت گام 

من البته ابنارو میدونم 

فقط چندتا سوال راجع ب دکتذو معاینه دارم ک اگ بدونید و بتونید کمکم کنید ممنون میسم 

مرسی از توضبحت گام  من البته ابنارو میدونم  فقط چندتا سوال راجع ب دکتذو معاینه دارم ک اگ ...

من نه پرده معاینه شد نه چیزی.نیاز ندیدم من.

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
من باید برم معاینه پرده بکارت اما میترسم ،نمیدونم چیکارکنم و پیش چ دکتری برم ... البته دقیقا نمیدون ...

عزیزم برای معاینه بکارت با انگشت فقط درب ورودی رو باز میکنه نگاه میکنه هیچ دردی نداره عزیزم ببخشید واضح گفتم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شما خودت وقتی واژی بودی رفتی برای معاینه؟!؟

اره عزیزم ولی نمیدونستم واژینیسمم رفتم معاینه خیلیم عادی  بدون درد نوعشو بهم گفت دو سه ماه بعدش که عروسیم بود تازه فهمیدم وتژینیسمم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خب خداروشکر ک بدون درده ، خیالم راحت شد 

فدات عزیزم کلا ببین تلقینه رابطه کامل هیچ دردی نداره من عین دیوونه ها مینرسیدم میلرزیدم بعد دیدم بابا الکی بود همش چرا ترسیدم من