2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم الانم حامله م

اصلا جلو بارداري رو نميگيره

مگه چن سانته؟

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
منم دارم الانم حامله م اصلا جلو بارداري رو نميگيره مگه چن سانته؟

برای من بزرگه هفت سانت گفت اندازه یه قندون انگار رحمت یه طرفه فیبروم یه طرف ولی من پری فقط درد دارم دیر به دیرهم نمیشم سر وقته خونریزی ندارم

فقط خدا   

خواهرم هم عمل كرد

هفت سانت هم بزرگ نيست،خيلي ها ده سانت هم بودن و راحت عمل كردن

دكترت رو عوض كن

ب اميييييد خدا راحت برات عمل ميكنه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

مال منم توي سونو ان تي سده بود نزديك شش سانت

الانم مطمعنم باز بزرگتر شده

ولی دکترم فعلا دوتا امپول برام نوشت هرکدوم به مبلغ۱۵۰هزارتومن روز پنمم پریودیم بزنم ۲۸ روز دیگه یکی ...

جالبه منم تازه 6 ماهه عروسی کردم ولی فیبرومم 15 سانت هست منم همون آمپول هارو دکترم برام نوشت زدم فعلا ببینیم خدا چی میخواد البته برامن گفت بعد سه ماه دیگه بیا جراحی کن

دکترتون کیه؟

سلام خوبید من امروز تاپیکتون رو خوندم میتونم بدرسم فیبرومتون رو عمل کردید یا نه؟اخه منم دارم

سلام عزیزم بعد مدتها اومدم نه عملش نکردم دکترم رو عوض کردم گفت اصلا فکرت نره سمت جراحی بزار بچه دار بشی بعد ولی فعلا که باردار نشدم 

فقط خدا