مهوا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 307 عنوان کنکور تجربی 198 بازدید | 7 پست از ۴ بهمن روزانه پایان هر شب ساعت مطالعه و این که چند درصد برنامم رو رسیدم تموم کنم میزارم اینجا و خب در آخر هر نتیجه ای گرفتم داخل تک به تک امتحانات و کنکور همینجا میزارم به صورت روزانه تا آخرین روز همین دیگه ، برای همتون آرزوی موفقیت میکنم 1404/11/02 | 19:46 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepidekazemi عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 174 بجای اینکه اینجا بذارید...یه جای دیگه بذارید لطفا. هرجا دوست داشته باشه میزاره
مهوا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 307 بجای اینکه اینجا بذارید...یه جای دیگه بذارید لطفا. چرا ؟
xaryamehrx1 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 49 چرا ؟ کنکوری هستید بنده برای خودتون میگم، باید تا حد امکان از حواسپرتی و چیزی که حواستون رو از درستون پرت میکنه دوری کنید.خودتون رو گول نزنید بیاید اینجا خواسته یا ناخواسته ذهنتون درگیر میشه درگیر حرفای این و اون درگیر تبلیغات سایت درگیر حتی من و امثال من
xaryamehrx1 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 49 کنکوری هستید بنده برای خودتون میگم، باید تا حد امکان از حواسپرتی و چیزی که حواستون رو از درستون پرت ... تموم ورودی های مغزتون رو باید ببندید و فقط روی درس تمذکز کنید.منم کنکوری بودم اینها تجربیات من و خیلیهای دیگست که من بهشون مشاوره میدادم
مهوا۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/27 تعداد پست: 307 تموم ورودی های مغزتون رو باید ببندید و فقط روی درس تمذکز کنید.منم کنکوری بودم اینها تجربیات من و خیل ... قرار نیست در طول روز بیام اینجا حرفاتون قبول دارمولی صرفا پایان شب وقتی کارم تموم شد میام میزارم نه وسط کارام که ی دفعه درگیر بشم