2777
2789
عنوان

اگه یکی از

34 بازدید | 0 پست

اعضای خونواده اتون مثل مادر که سرکار میره همه حقوقشو قسط میزاره و ی بچه فقط داره اونم الان ۹ ماه بیکاره درس میخونه باهم شریکی ی جای دور افتاده خونه خریدن دختره رفته اونجا داره درس میخونه بعد از لحاظ مالی کمکی نمیکنه مادره

دختره قبلا میرفت سرکار پیشش بود و کمک مالی توی خوردخوراک یا هرچیزی میکرد به نظر مادره دختره جداشده ۵ ماه اومده بعد ۳ ماه زنگ زده ک بیا رفته اونجا هزینه و خورد خوراکشو باکار روز مزد دراورده قرار بوده پول برگشت هم مادره بده نداده اونجاهم بازم مادره پول لازم بوده داده

الان باز زنگ زده میگه تو هرتماس میگه بی پولم چیکار کنم ؟ بیپولی فشارمیاره اذیت میشم فلان چیزپول میخواد بهمان چیز پول میخواد منم خب استرس میگیرم نمیتونم درس بخونم فکرم میمونه پیشش

بهش زنگ زدم میگم دیگه نگو بهم اعصابم بهم میریزه میخوای بیام اونجا میگه ن تازه خونه رو تمیز کردم نیا میگم من پول خودمم ندارم خرجیمو با ۳میلیون ماهی میگذرونم انتظار داره پولو بدم بهش ازشم پس نگیرم دیدم ناراحت شده ! شما بودید چی میگفتید یا انتظار داره از درسم هدفم بگذرم برم کار کنم هرچی درامد دارم دو دستی تقدیمش کنم شما باشید چیکار میکنید چی میگید