2777
2789

هممون کشت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چجوری جنین زیر دوماهو سقط کنم😭😭تاپیک زدم تاپیکمو تعطیل کردن توی چندتا تاپیک درسیدم کسی نگفت یه جا یه خانوم داشت میگفت استارتر بست تاپیکو توروخدا بگید چیکار کنم توروخدا بگید یه نفر گفت برم دکتراگه دکتری میشناسین که اینکارو کنه توی تهران بگین یه نفرم یه قرصی رو گفت به دوستم که داروخونه داره زنگ زدم گفت نمیدم بهت خودتو ناقص کنی اون بچرم بکشی اصرارم بکنی به شوهرت میگم توروخدا هرچی گیر میکنم به مادرشوهرم میگم ولی الان اگه برم پیشش میگه سقطش نکنم یه کار میکنه منصرف شم اگه حسش کنم دیگه دلم نمیاد سقطش کنم شوهرمم همینه بفهمه یه کار میکنه منصرف شم توروخدا بگید چیکارکنم به هیچکس نمیتونم بگم خواهش میکنم مسئله مالی ندارم هر روشی هرچقدرم هزینش بشه اشکال نداره دردشم مهم نیست فقط بگید چیکار کنم میدونم بی شرف بازی دارم در میارم😭😭😭😭😭

از خون جوانان وطن لاله دمیده...

ببخشید چجوری جنین زیر دوماهو سقط کنم😭😭تاپیک زدم تاپیکمو تعطیل کردن توی چندتا تاپیک درسیدم کسی نگفت ...

هم گناه داره هم عوارض دنیوی و اخروی داره تازه شوهرت هم میتونه ازت شکایت کنه و اینکه ممکنه تا آخر عمر دچار نازایی بشی

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید