2821
2789

مولینکس عالیه

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

هربرندی واسه ی وسیله ای خاص خودش خوبه.همرو نمیشه با ی مارک معرفی کرد

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم از یخچال فریزر دوقلوی الکترو استیل راضیم

خوبه یه نفر ایرانی هم گفت

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

تو کالاهای درشت بوش حرف اولو میزنه اما بستگی به بودجت داره من میخوام الجی بگیرم وسایل ریزم ساندویچ ساز کنوود جاروبرقی آاگ گوشتکوب برقی براون ابمیوه گیری براون اتو تفال سشوار بیشل خریدم لباسشویی ظرفشویی و یخچالمم میخوام الجی بگیرم غذاسازو نمیدونم ولی چرخگوشت پاناسونیک خوبه زودپزو پلوپز هم ایرانی میخوام بگیرم پارس خزر امیدوارم بدردت بخوره دوست عزیز

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
منم قصد داشتم میله بخرم ولی قیمتا رو ک دیدم سرم سوت کشید😬😬😬😬😬

خيلي عاليه من دارم دوتيكه واقعا حرف نداره موتور هاشون نميسوزه هيچ موقع مگه اينكه ادم خسته شه اينده بخواد عوض كنه

خيلي عاليه من دارم دوتيكه واقعا حرف نداره موتور هاشون نميسوزه هيچ موقع مگه اينكه ادم خسته شه اينده ب ...

اخه خیلی گرونه...واسه جهیزیه ،پدر مادرا یکم واسشون زور داره اینقد خرج کنن

چیاشو دارین شما?خیلی خوبه?😌

خانما قیمت سرویس چاقو رو دارید؟ امروز یک سرویس 8تیکه سیلورمشکی،مارک مدرن لایف آلمانی گرفتم120

فکر کنم خوب خریدی من سرویس چاقومو از بندر کنگان گرفتم ۷۷ مارک وگاتی ایتالیا همون چاقو تو تهران نزدیک دویست بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️