2789
عنوان

سقط با قرص

313 بازدید | 14 پست

سلام من یه ماه پیش تو هفته ششم با قرص سقط کردم و الان یک ماه خون ریزیم بند نیومده همش کم و زیاد میشه 

به نظرتون چند روز طول میکشه خون ریزی این جوری ؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چهل روز تقريبا طول ميكشه

من بهمن سقط كردم هنوزم پريودام مرتب و درست حسابى نيست همش هم لك ميبينم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دیواارره های رحم گاهی توی سقط نامنظم ریزش میکنه بنابراین باید بری سونو قرص بهت میده خونریزیت را تموم میکمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

سونوی بقایا رفتی؟

من  تو سقطام فوقش ۲۰ روز لکه بینی داشتم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من قبلا با قرص سقط کردم ۱۰روزه بند اومد ولی تا ۴۰روزم عادیه بعدش برو دکتر شاید جفت مونده باشه

بعد ۴۰ روز برم مشکلی پیش نمیاد ؟  میترسم عفونت کنه 

به این زودی عفونت نمیکنه ؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد ۴۰ روز برم مشکلی پیش نمیاد ؟  میترسم عفونت کنه  به این زودی عفونت نمیکنه ؟

مگه ۳۰روز نشده؟ ۱۰روز مونده همش.من بعد زایمانم ۴۵ روز خونریزی داشتم.اگه بوی بد و عجیب داره ترشحات و خونریزیت زودتر برو.اگه عادیه بیشتر از ۴۰روز شد برو.

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

مهسا جون منم از همین شماره (09217375230)قرص سایتوتک اصل از داروخانه برام فرستادن بسیار خانم دکتر خوب و با حوصله ای بودن 

البته من شهرستانم برام پست کردن واقعا راضی بودم 

امیدوارم هر کی قصد انجام این کارو با قرص داره سراغ واسطه ها و دلال ها نره که عواقب بدی داره