2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 49 پست
من مادرم خیلی ازم دوره کلی دور

خب پس مجبوری ی کار کنی زمانی که از همسرت پول میگیری بخشی رو پس انداز نگه داری و به قدری رسید بری پیش ی پزشک منصف و اینم بدون روانپزشک دوره داره تا دوره ی دیگت پس انداز داری 

ولی رفتی پیش رواندرمانگرا بهش بگو صادقانه که توو چ شرایطی داری میای و کش نده گرچه خوب  و با وجدان باشه چنین کاری نمیکنه شمام زرنگی کن بشین مشکلی که درگذشته داشتی رو قشنگ توو ی برگه از اول تا آخر بنویس و بهش بگو ساکت باش فقط تمام حرفامو گوش کن اینجوری وقت خیلی خیلی زیادی برات میمونه هم بحث به انحراف کشیده نمیشه مجبور شی جواب بدی وقت بره و درنتیجه ش پول الکی

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس مجبوری ی کار کنی زمانی که از همسرت پول میگیری بخشی رو پس انداز نگه داری و به قدری رسید بری پیش ...

منظورم اینه هر چی نوشتی رو براش روو خوانی کن سریع 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
 من تنهایی وسکوت روبیشترازهمه دوست دارم دلم میخواد یکی بشینه کنارم توتنهایی وساعت ها باهاش حرف ...

میخواستم اتفاقا بگم تنها نمون و تا میتونی حرف بزن 

من خدارو شکر مادرم سنگ صبورمه خیلی خوب گوش میده اگه تا الان حالم وخیم نشده 85درصد بخاطر اونه بس مظلومه 

خیلی بده میدونم خودم هم دچارش بودم منم دلیل داشتم  ببین عزیزم حتما هر دو رو باید بری  چو ...

کوبیدن میخ به سنگ 

چرا گفتم دیوار😂