2777
2789
عنوان

مشکلمممم

59 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان ی مشگلی برام پیش اومده ک خیلی حالمو بد کرده و پای ابروم وسطه من ی استادی دارم استاد تاتر و بازیگریم هست این استاد اوایل وقتی وارد تاتر شدم خیلی بهم هیت میداد و تحویلم میگرفت همیشه وایمیساد تا برم بعد بره خونه همیشه نزدیکم میشد بهش پیام میدادم میگفا عاشق یکی از بچه ها شدم گفتم گف تویی و ی بر رفتیم تاتر و منو برد بالا جای گ دوربین نبود و تاریک بود لبامو بوس کرد و از اکن روز ب بعد سرد شد چون برام تهمت و دسیسه درست شد اینم بگما زن داره متاهله بچه داره پیره منم عاشق این بشر شدم انگاری بوسش بهم چسبیده بود 😂خوب حالا بگم ادامشو ی تهمت درست شد ینی صمیمی ترین رفیقم رفته بوو ب استاد ی چیزی گفته بوو اینم حرصی شد و اون شب کلی بد و بیرا بارم کرد و از همه جا بلاگم کرد من رفتن براش گل حریدم و عذر خاهی کردم این حل شد . حالا این گذشت رفتاراش بدتر شده بوو و منم هی بهش پیام میدادم من تور دوست دارم تو با من بد شدی منو بردی بالا بوس گردی و وابستم کردی این گذشت دیدم بهم زنگ زد دیدم ی خانومی برداشت این خانوم با همین استاد خمخکاره تاترمونه بهم گف این پیاما چیه میدی زندگیشو خراب نکن منم قضیه رو براش گفتم گف ن من ب استاد عین چشام اعتماد دارم من میرم تاتر شنود هارو چک میکنم اگر تو راس گفتخ باشی استاد و میدونم چیکارش کنم اگر تو دروغ بگی از کلاس میندازمت بیرون چون خیلی عصبانیم

چیکار کنم بچه ها خیلی حالم بده

همش میترسم از کلاس اخراجم نکنن و امروز زنگ زدم به همین استاد شماره کارت بگیرم ازش ک پول ثبت نام رو بریزم دیدم دومین زنگی ک زدم بلاکم کرد و دوستم گف چندین بار بخش زنگ زدم جوابمو نداده

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

من به زنه جون بچشو قسم خوردم گفتم ز این قضیه بگذر ب کسی نگو بین خودمون بمونه من حس میکنم رفته ب استاد گفته حرفی ک گفتمو اینم زده بلاکم کرده توروخدا کمکم کنید تورو ب این شبای عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب خل و چلی هستیواسه جامعه خطرناکی شما

میفهمم فوش بده حق دری اخخههه چیکار کنم دختریم زوددگول میخورم خرمممم خرررر ولی کمکم کن

دیگه کی الان با یه بوس خر میشه که شما شدیطرف یه گهی خورد دیگه ولش نمیکنییه کلاس تاتر دیگه برو چیزی ک ...

میدونی مشکل کجاس ؟؟؟؟؟

اینجاس ک فقط ی تاتر داره شهرمون و ی استاد

بعدشن گوه خورده نشد حرف

هر کی دیگ جای من بوو همون روز ک بوس کرده شزف واسش نمیزاشت ولی من کاری ب گارش نداشم