سلام عزیزان ی مشگلی برام پیش اومده ک خیلی حالمو بد کرده و پای ابروم وسطه من ی استادی دارم استاد تاتر و بازیگریم هست این استاد اوایل وقتی وارد تاتر شدم خیلی بهم هیت میداد و تحویلم میگرفت همیشه وایمیساد تا برم بعد بره خونه همیشه نزدیکم میشد بهش پیام میدادم میگفا عاشق یکی از بچه ها شدم گفتم گف تویی و ی بر رفتیم تاتر و منو برد بالا جای گ دوربین نبود و تاریک بود لبامو بوس کرد و از اکن روز ب بعد سرد شد چون برام تهمت و دسیسه درست شد اینم بگما زن داره متاهله بچه داره پیره منم عاشق این بشر شدم انگاری بوسش بهم چسبیده بود 😂خوب حالا بگم ادامشو ی تهمت درست شد ینی صمیمی ترین رفیقم رفته بوو ب استاد ی چیزی گفته بوو اینم حرصی شد و اون شب کلی بد و بیرا بارم کرد و از همه جا بلاگم کرد من رفتن براش گل حریدم و عذر خاهی کردم این حل شد . حالا این گذشت رفتاراش بدتر شده بوو و منم هی بهش پیام میدادم من تور دوست دارم تو با من بد شدی منو بردی بالا بوس گردی و وابستم کردی این گذشت دیدم بهم زنگ زد دیدم ی خانومی برداشت این خانوم با همین استاد خمخکاره تاترمونه بهم گف این پیاما چیه میدی زندگیشو خراب نکن منم قضیه رو براش گفتم گف ن من ب استاد عین چشام اعتماد دارم من میرم تاتر شنود هارو چک میکنم اگر تو راس گفتخ باشی استاد و میدونم چیکارش کنم اگر تو دروغ بگی از کلاس میندازمت بیرون چون خیلی عصبانیم
چیکار کنم بچه ها خیلی حالم بده
همش میترسم از کلاس اخراجم نکنن و امروز زنگ زدم به همین استاد شماره کارت بگیرم ازش ک پول ثبت نام رو بریزم دیدم دومین زنگی ک زدم بلاکم کرد و دوستم گف چندین بار بخش زنگ زدم جوابمو نداده