بچها من چندتا دوستی داشتم از دوران دبیرستان صمیمی بودیم همدیگرو میدیدم با دوتاشون خیلی صمیمی بودم با بقیه هم اکیپی جمع میشدیم دوستم ازدواج کرده دعوتمون کرد رفتیم خونشون همه بودن من اخر نفر بودم بعد رفتم همه ازم تعریف کردن گفتن چ خوشگل شدی توپری بهت میاد بعد اون یکی دوستم که صمیمی تریم دقیقا تو جمع ازم ایرادی گرفت درمورد بینیم😒گفت وای چرا الان معلومه ولی تو عکسات معلوم نیس همه خندیدن من هیچی نگفتم ولی بدم اومد باز یادمه رفتیم کافه بعد مدتها که کرونا تموم شد اونجا صاحب کافه ب شوخی به دوستم گفته بود چ خوشگله برام جورش کن(دوستمم رو پسره کراش بود)همونجا بدون اینکه دلیلشو بگه رفت دوستم ،گفت کار دارم یا حتی یه بار دیگه قدیم چند سال پیش عکسمو گذاشتم گفتم این فیلتره چمیکنه ریپلی کرد گفت چیکار؟گفتم داف میکنه گفت پیف یکی دیگه از دوستام کمتر باهاشم دورهمی بود من رفتم داخل به جان مادرم یادمه منو دید اینجوری نگام کردددد😒😒😒نمیدونم چراااااا؟همیشه برام سوال بود چرا خب😑
همیشه هم تو گروهای چت موقعی من حرف میزدم دیر ج میداد و اینا همیشه حسش میکردم منم دیگه دوستیمو تموم کردم باهاشون یه بار زنگ زندن گفتن کافه ایم گفتم باشگاه دارم نمیتونم الانم فقط فالوریم باهم من دوساله سراغشونو نگرفتم اونام همینطور چند روز پیش من استوری عکسمو گذاشتم بعد چند روز دیدم انفالوم کرده خیلی هم خوشحال شدم انفالو کرد
اون یکی دوستمم ازدواج کرد دیگه اصلااااااا پیام نمیده فقط استوری سین میکنه 😂
شمام بودین جای من همین کارو میکردین ؟یا من سخت گیرم؟
ببخشید طولانی شد معذرت ولی چون دیگه دوستیم تموم شده باهاشون خواستم نظر شمارو هم بدونم نظرتون مهمه😊