2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکرمیکنم بستگی به ادمش داره

من اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم واقعا ولی برای کسی که اجتماعیه میتونه زود ارتباط بگیره خیلی خوبه پارتنر زبان باهمدیگه مکالمه داشته باشن و اینجورچیزا

خدایا منو از ادم های کم عقل تک بعدی نجات بده، آمیننن💆🏻♀️

فکرمیکنم بستگی به ادمش دارهمن اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم واقعا ولی برای کسی که اجتماعیه میتونه زود ...

آخه خودخوان خوندن ممکنه خسته بشی و..

ولی پارتنر داشتن میشه یه انرژی

برنامه و هدف داشته باشین بدون پارتنر به نظرم بهتر میتونین به نتیجه برسین

گرچه همه چیز به روحیات خودتون بستگی داره

اما معایب پارتنر طبق تجربیاتم

۱. هرکس زندگی خودشو داره گاهی برنامه هاتون باهم تداخل پیدا میکنه و ممکنه شما یا ایشون مجبور بشین سرعت پیشرفت رو بیارین پایین. این مسائل گاهی برای شما ممکنه پیش بیاد گاهی ایشون.

۲. ممکنه حواشی وارد هدف اصلی بشه که بازهم ضربه زننده است(ربطی به همجنس و غیر همجنس هم نداره)

۳. سبک یادگیری ها ممکنه متفاوت باشه یا حتی سرعت یادگیری در هر مبحث .

مبتدیامنه

اگر مبتدی هستین کلاس برین بهتره

اما اگر به هر دلیلی کلاس نمیخواین شرکت کنین

از بین کتاب های موجود مثلا تاچ استون با آمریکا انگلیش فایل یا... ببینین با کدوم مجموعه کتاب بیشتر ارتباط میگیرین

شروع کنین به خوندن از سطح پایه همون مجموعه کتابی که خریدین

بعد به AI که chatgpt تو زبان قویتر هست به نظرم پرامپت بدین و ازش بخواین که مثل معلم زبان انگلیسی بهتون آموزش بده هر صفحه از کتاب رو... توجه کنین که سرعت نه خیلی کم باشه و نه خیلی زیاد که سرعت کم دلسردتون میکنه و زیاد، خسته...

هر از چند گاهی برنامه خوندن رو عوض کنین مثلا گاهی در نقش دانش آموز و گاهی در نقش معلم یا.... .

با توجه به زمان روزانتون منطقی برنامه ریزی کنین و مثلا بگین طی یک ماه و نیم من جلد اول رو تموم میکنم...بعدش از خودتون آزمون بگیرین و نقاط ضعف و قوت رو پیدا کنین...پیشرفتتون میشه انگیزه جدید

اگر مبتدی هستین کلاس برین بهتره اما اگر به هر دلیلی کلاس نمیخواین شرکت کنین از بین کتاب های موجود مث ...

مشکلم عجولیمه

شتاب میکنم

و بعد ی دفعه قطع میکنم

خسته میشم

مشکلم عجولیمهشتاب میکنمو بعد ی دفعه قطع میکنمخسته میشم

یادگیری زبان کلا خیلی فرایند فرسایشی هست

من هیچ فردی رو ندیدم که با یک سال کاملا مسلط به زبان باشه

البته مکالمه روزانه رو میشه به حد مطلوبی رسوند اما صحبت های پیچیده و درک متون علمی و ادبی نه قطعا...

شما هر سطح کتاب هارو تموم کردین به عنوان هدیه برای خودتون یک کتاب داستان کوتاه انگلیسی مطابق با سطحتون بخرین( کتابفروشی جنگل داره اغلب یا کتابفروشی هایی که تخصصی در حیطه زبان فعالیت میکنن) خوندن کتاب داستان هم دایره لغتتون رو افزایش میده و هم reading رو تقویت میکنه.

کلا شیوه های مختلف مثل shadowing و summary... رو یاد بگیرین و به محض خسته شدن برنامه رو جایگزین کنین تا این روند از حالت یکنواختی خارج بشه.