2777
2789
عنوان

از دست این بابای یه دنده😂

132 بازدید | 8 پست

سلام دیشب دوتا دختر عمه هام با دختر عموم ظاهرا یه سری بدلیجات نمیدونم چی خریدن چون بارون بارید بوده وسایل از دستشون افتاده بود تو گلا آوردن خونه عموم مام اونجا بودیم منم رفتم کمکشون تمیزشون کردم عمم گفت تو چرا نخریدی گفتم من از اینا دوست ندارم فقط یه مدل استفاده میکنم

حالا بابام دیده فکر کرده من نخریدم گناه داشتم اومده 2 میلیون زده به کارتم اصرار داره بخرم

آخه کسی نیست بگه پدرمن من از اینا دوست ندارمممم نمیخوام هرکاری می کنم پس نمیگیره😂😂

من خودم سرکارم پول دارم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم دختر باباتی خب بنده خدا پدره خواسته محبت کنه ازش بگیر تشکر کن

گرفتم منتها میگه برو از اینا بخر نمیدونم چجوری بفهمونم که من از این چیزا دوست ندارم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

برو یه دستبندی انگشتری چیزی بخر دلش آروم شه گاهی هم بنداز که خوشحال بشه

آره ميندازم

فکر بابای من آدم ساده ای نیست از اون زرنگاست که هرکاری کنم میفهمه😂😂💔

فعلا دارم راضیش میکنم که باهاش کتاب بخرم کتاب بیشتر دوست دارم