چندسال بنظرتون خوبه ۵سال یا ۱۰ و چقدر طول میکشه تموم شه؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
کنکورهای از ۹۰ ب اینور رو هر کدوم ۳ ۴ بار از ۱ ماه مونده کار کردم
قدیمی تر هم میخواستم کار کنم اصلا پیدا نشد
علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️
من رتبم خیلی خوب شدکنکورهای از ۹۰ ب اینور رو هر کدوم ۳ ۴ بار از ۱ ماه مونده کار کردمقدیمی تر هم میخو ...
چه خوب ک تونستی تو ۱ماه تموم کنی،چطوری انقد دوره کردی
چ سالی کنکور دادی؟
بدون اغراق میگم فقط دو هفته مونده به آزمون تستهای سالهای پیش رو زدم. هیچی نخونده بودم.
یه دوست دیگه هم دارم اونم مثل من. تک رقمی شد.
تو اگه تو چهار سال کارشناسی خوب عمل کنی توی آزمون ارشد هم خوب عمل میکنی.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من ادبیاتم.رتبه ام هم دورقمی بود.بدون اغراق میگم فقط دو هفته مونده به آزمون تستهای سالهای پیش رو زدم ...
۲سال فاصله گرفتم از درس
یکسال نخونده رفتم سر امتحان و فقط زبانم بالا ردم بقیه یادم نبود😂راهنمایی میکنی چطوری خوندی که یادت موند و هر آزمون رو چقدر براش وقت گذاشتی