2777
2789
عنوان

هعی💔💔

160 بازدید | 15 پست

یکی تو دلمه هرکار میکنن فراموش نمیشه حتی اگ بهش فکرم نکنم بازم ته قلبمه و دوسش دارم هیچ کس ب دلم نمیشینه دیگ هیچ کیو نمیتونم دوست داشته باشم اینم نمیدونم میشه یان. برام میشه دعا کنین 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام🙂🙂میخام دوسش نداشته باشم ولی نمیتونم فقط خودمو گول میزنم

تنها راهش اینه خودتو ب مرحله ی پذیرش برسونی

پذیرش اینکه دوسش داری ولی نمیتونی داشته باشیش اینو بپذیر.

منم مثل توام🙂🙂میخام دوسش نداشته باشم ولی نمیتونم فقط خودمو گول میزنمتنها راهش اینه خودتو ب مرحله ی ...

من چن. وقتپیش طوری شده بودم فک میکردم. فراموشش کردم. اما الان باز میفهمم ک دارم خودمو. گول میزنم

بخدا منم تا ۶ ماه پیش اینطوری بودم دیگه فکر میکردم تا آخر عمرم از هیچکس خوشم نمیاد و همه چی تمومه ولی گذر زمان درد رو کمتر میکنه خیلیییی تدریجیه و خیلی طول میکشه هیچوقتم مطلق یادت نمیره ولی دردش کمتر میشه و کنار میای خودبه خود بهت قول میدم چون منم دقیقا اینطوری بودم شاید اون صحنه ها دیگه تکرار نشه ولی درآینده لحظات جدیدتری هست که با ادمای دیگه بشه تجربه کرد و راضی بود

اصلا. دوست ندارم. نزدیک. بشم حتی جواب سلامشو نمیدم نمیخوام فک کنه من دوسش دارم چون. میدونم ک دوستم ...

از کجا میدونی مگه باعاش حرف زدی وقتی بفهمه جور دیکه نگات میکنه مطمعن باش

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...

از کجا میدونی مگه باعاش حرف زدی وقتی بفهمه جور دیکه نگات میکنه مطمعن باش

چون. ی بار شنیدم ک خانوادش منو پیشنهاد داده ردم کرده گفته این هنوز باید بره دانشگاهو..

خانوادشم ک خبر رسیده راضی نیست

ولی قبلنا ی طور دیگ نگام میکرد نمیدونم چی شد..

چون. ی بار شنیدم ک خانوادش منو پیشنهاد داده ردم کرده گفته این هنوز باید بره دانشگاهو..خانوادشم ک خبر ...

سعی بکن باهاش حرف بزنی اشتباه نکن حداقل سعیتو کردی دیگن

ولگرد.... دیگه چیزی نمونده از سرزمین مادری...