2777
2789
عنوان

قوز قرنیه

115 بازدید | 21 پست

دوستان کسی قوزقرنیه داشته تجربیاتتون رو بگین برام.

من قوزقرنیه دارم یک چشمم ب شدت پیشرفت کرده ولی فعلا پیشرفتش کند شده. رینگ گذاشتن.یک چشمم نمره اش ده دهم هست ولی تاره ی کم.فعلا دکتر میرم میگ خوبه.ولی نمیتونم خیاطی کنم نمیتونم درس بخونم نمیتونم واضح تلویزیون رو ببینم خیلی خستم کرده...تو این گرونی اگ پیوند بخاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا پیوند نزن یکی بود اینکارو کرده بود خیلی پشیمون بود

یک چشمم کلا تاره ۱ بود شمارش با عمل شده ۶.بچه مینشست جلوم چشم سالمم رو میگرفتم چهرشو تشخیص نمیدادم....کلا سایه میدیدم.الان با رینگ میبینم ولی خیلی اذیت داره چشمم زود خسته میشه انعکاس نور میفته تو چشمم

اگر تهرانی فقط برو پیش دکتر جوادی بهترینها و اگر لازمه برو رینگ بذار با پیوند بزن خیلی مهمه نذار پیش ...

ن شهرستانم ۱۰ ساعت راهه...ولی اومدم تهران پیش دکتر هاشمیان

من قوز قرنیه داشتم رفتم لیزیک که جلوش گرفته بشهالبته بعدش عینک طبی زدم چون نمره چشمم بالاست

بمن عینک نشد رینگ گذاشت ولی از ۶ بیشتر نشد....کلا هرمدل عینکی امتحان کرد نشد.ماله من یک بود ...رینگ هم انعکاس نور اطراف میندازه ب چشمم دایم ی هاله نور توی چشممه

یک چشمم کلا تاره ۱ بود شمارش با عمل شده ۶.بچه مینشست جلوم چشم سالمم رو میگرفتم چهرشو تشخیص نمیدادم.. ...

منم دارم، تازه هردو چشممه، بهم گفتن تحمل کن و بساز،،،،یک آقایی رو پیش دکتر دیدم با اصرار خودش اول رینگ بعد پیوند کرده بود میگفت اشتباه کردم،شما با همون یک چشمت بساز و اگ میخای لنز اسکلرال امتحان کن،،،درمان نداره، پیوند هم اگ دیدن صفره برو وگرنه نگهداریش خیلی سخته دیگ زندگی عادی نخاعی داشت

دکتر جوادی بهترینه و استاد همشون حساب میشه به هر حال مراقبت کن و تحت نظر باش

مرسی تحقیق میکنم درموردش ....فعلا پیشرفتش کنده ولی خودمو باید اماده هر شرایطی بکنم...

مرسی تحقیق میکنم درموردش ....فعلا پیشرفتش کنده ولی خودمو باید اماده هر شرایطی بکنم...

همسر من متاسفانه پیشرفت چشمش زیاده یه زمانی پیگیری نکرده الان خیلی درگیره برا همین میگم دائما تحت نظر باش

همسر من متاسفانه پیشرفت چشمش زیاده یه زمانی پیگیری نکرده الان خیلی درگیره برا همین میگم دائما تحت نظ ...

من قوز قرنیه دارم،،، پیشرفت نمیکنه از سی بعد میگن، من از وقتی رفتم دکتر گفتن درمان لازم نداری گرچه من بدتر شدم