2777
2789
عنوان

کی ارشد داره بچه ها ☹️

107 بازدید | 9 پست

میشه بگید چه رشته و چه دانشگاهی هدفتونه؟

من ارشد جزا و جرم شناسی دارم هفدهم اردیبهشت هدفم دانشگاه بهشتی یا تهران ؛ کارآموز وکالت هم هستم

ولی استرس دارم ؛ میدونی یکی از دوستام که باهم میخوندیم رتبه ی آزمون وکالتش از من بهتر شد و رفتارش یجوری شده که حس میکنه انگار شاید من بهش حسادت میکنم !

و بابتش خیلی ناراحتم ... واقعا دوست دارم رتبه ارشدم خیلی بهتر ازش بشه و بهش نشون بدم هیچ فازی نیس و آدم سر یه رتبه انقدر جوگیر نمیشه 🙃

🤓🍓

یادش بخیر پارسال همین موقع تو همین حال و هوا بودم.

ارشد کلا جو متفاوتی داره نسبت به کنکور سراسری یا وکالت و اینا. یعنی شما توی دوران کارشناسی خوب عمل کرده باشی نخونده هم قبولی.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوره ارشدم تموم شد.تنها چیزی که میتونم بگم اینه که آدمی با همچین ذهنیت رو هرکار کنی باز همین فکرو میکنه، رتبت هم بهتر ازاون شه میگه از سر حسادت اینجوری کرد

بهترین راه اینه که اصلا راجع به این موضوعات خیلی ازش نپرسی و خیلی صحبتش رو پیش نکشی

راه خودت رو برو

یادش بخیر پارسال همین موقع تو همین حال و هوا بودم. ارشد کلا جو متفاوتی داره نسبت به کنکور سراسری یا ...

من پایه ی خوبی دارم اما ارشد حدودا فقط ۱۶۰۰ نفر دولتی مجاز میشن که ده بیست نفر اول تهران و بهشتی میوفتن و خودمون هم که گیلانیم و دانشگاه گیلان هم تا رتبه ۳۰۰ ۴۰۰ نهایتا میگیره

🤓🍓

من دوره ارشدم تموم شد.تنها چیزی که میتونم بگم اینه که آدمی با همچین ذهنیت رو هرکار کنی باز همین فکرو ...

فکرش رو دارم و کلا باهاش خیلی سرد شدم فقط نمیخوام تو توهم حس سرتری خودش باقی بمونه چون وکیل خوب و سواد تو عمل خودش رو نشون میده نه رتبه 🙂

🤓🍓