2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منی ک از بیکاری نمیدونم چیکار کنم احساس میکنم عمرم داره تلف میشه نه کاری نه هدفی فقط بخاطر بچه ها ک ...

خداقوت

شما بیکار نیستی گلم

درست خونه داری و مادری کردن خودش یه هنر بزرگ هست

ب هنر علاقه داری خیاطی یاد بگیر

خداقوتشما بیکار نیستی گلمدرست خونه داری و مادری کردن خودش یه هنر بزرگ هستب هنر علاقه داری خیاطی یاد ...

خیاطی بلدم البته شخصی دوزی نه چرخکاری بلدم آرایشگری بلدم پارسال مغازه پارچه داشتم همسرم دیگه اجازه کار کردن نمیده کلی احساس پوچی میکنم

خیاطی بلدم البته شخصی دوزی نه چرخکاری بلدم آرایشگری بلدم پارسال مغازه پارچه داشتم همسرم دیگه اجازه ...

گلم درکت میکنم

سنی نداری شما این احساسات بریز دور

اتفاقا آدم سالمی هستی که دوست داری برای خودت مفید باشی

چه خوب ک با خیاطی آشنایی داری

قبلا پارچه میفروختی حالا همون پارچه رو تبدیل به لباس کن برای خودت بچه هات شوهرت

من خودمم کمی اینجوری خودمو سرگرم میکنم و جواب میده

شخصی دوزی یاد بگیر وهرچی دوست داری برای خودت بدوز و کیفشو ببر

گلم درکت میکنمسنی نداری شما این احساسات بریز دوراتفاقا آدم سالمی هستی که دوست داری برای خودت مفید با ...

شخصی دوزی رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم اینجوری حداقل مفید واقع میشم و کلی سرگرم میشم

شخصی دوزی رو خیلی دوست دارم یاد بگیرم اینجوری حداقل مفید واقع میشم و کلی سرگرم میشم

حتمن پیگیرش باش گلم

امیدوارم دلگرم ب زندگیت باشی همیشه

سختی همیشه هست مهم اینه پاپس نکشی بمونی تلاش کنی به خاطر مهمترین های زندگیت یعنی بچه های عزیزت