2777
2789
ویتاگونس ، گیاه پنج انگشت یا قرص آگنوگل بخور همه ش یکی ه خیلی مؤثره روی مرتب شدن پریود ولی خود گیاه ...

واقعا این چیزای گیاهی بهتره تصمیم گرفتم قرص نخورم دیگه

بدم میاد از قرص خوردن انگار بی تاثیره واقعا

ویتاگونس ، گیاه پنج انگشت یا قرص آگنوگل بخور همه ش یکی ه خیلی مؤثره روی مرتب شدن پریود ولی خود گیاه ...

رو میل جنسی تاثیر منفی میزاره قبلش باز ازمایش هورمونی بده ببینه چقدر بهم خورده من خوردم تا یه ماه مشکل ارگاسم داشتم

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا این چیزای گیاهی بهتره تصمیم گرفتم قرص نخورم دیگهبدم میاد از قرص خوردن انگار بی تاثیره واقعا

سن ت کمه و عجله نداری برای بارداری اینا که گفتم خیلی اثر داره

ولی قصدت بارداریه باید داروی شیمیایی بخوری

رو میل جنسی تاثیر منفی میزاره قبلش باز ازمایش هورمونی بده ببینه چقدر بهم خورده من خوردم تا یه ماه مش ...

چطوری میخوردی؟

خیلیییی بد مزه ست

کلن تستسترون رو میاره پایین دیگه

عامل میل جنسی هم همینه حتی در زنان

اکثرن بخاطر مرغو روغنه من رژیم کتو گرفتم مجبور بودم فقد مرغو روغن بخورم هشتاد گرم روغن مایع خام با ص ...

سعی کنید خیلی مرغ روز استفاده نکنید مخصوصا یخ زده

من چند روز پیش رفتمفروشگاه مغز ران بسته ایی گرفتم

خیلیی بو میداد نمیشد خورد همه رو ریختم گربه خورد

رفتم فروشگاه گفتم گفتن که این مرغایی که میمونه فروشگاه برگشت میزنیم میبرن بسته بندی دوباره میارن😑

سعی کنید از بازار محلی یا کسایی که محلی پرورش میدن مرغ محلی بگیرید یا همین مرغ روز زنده رو بگیرید بدید همونجا پر کنن باز خیلی بهتره از این بو داده ها

روغنم من کنجد استفاده میکنم با کره گیاهی بازم معلومنیست که واقعا کره اس چیه اصلا

واقعا این چیزای گیاهی بهتره تصمیم گرفتم قرص نخورم دیگهبدم میاد از قرص خوردن انگار بی تاثیره واقعا

من هم گیاهی خوردم هم قرص هیچکدوم تاثیر نداش یه ماه اصلاح سبک کردم یذره بهتر شدم میل جنسیم اوکی شد ولی دگ نتونستم ادامه بدم بخاطر وضع مالیو اینا

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

سعی کنید خیلی مرغ روز استفاده نکنید مخصوصا یخ زده من چند روز پیش رفتمفروشگاه مغز ران بسته ایی گرفتمخ ...

کره ها ک کلن بدرد نمیخورن،مرغو باس ماهی یکبار خورد اونم محلی کلن طبشم خیلی گرم نی

مرغ خیلیی تاثیر داره تو تنبلی تخمدان من خواهرمتنبلی داشت دکتر گفته بود اصلا مرغ نخور تا یمدت فقط مرغ ...

خداوکیلی خوب شد؟چیا رو رعایت میکرد،قرصو اینام داد؟

خداوکیلی خوب شد؟چیا رو رعایت میکرد،قرصو اینام داد؟

خوب خوب نشد یمدت کم شد پریودش منظم شد تونست حامله شه

خیلی رعایت میکرد میگم مرغ اصلا نخورد فقط محلی

سرخ کردنی حذف کرد فقط آبپز یا مثلا با روغن کند

دکتر تغذیه ام رفت سر این موضوع

البته بعد از بارداری دوباره تنبلی داره ولی دیگه مثل قبل نیست

قبل بارداری مثلا سه ماه یبار پریود میشد الان بهتره

دارو اینام یادم نیس ولی فک کنم داد

خوب خوب نشد یمدت کم شد پریودش منظم شد تونست حامله شه خیلی رعایت میکرد میگم مرغ اصلا نخورد فقط محلی س ...

برنج و نونم میخورد؟

خوب خوب نشد یمدت کم شد پریودش منظم شد تونست حامله شه خیلی رعایت میکرد میگم مرغ اصلا نخورد فقط محلی س ...

من مشکلم بارداریه ک میترسم نشم وگرنه دگ بهش عادت کردم،میترسم یوقت برا این مشکل بوجود بیاد