2777
2789
عنوان

چیکارش کنم

158 بازدید | 13 پست

هرچی میشه تو خونه بینمون هر حرفی پیش میاد یا بخوایم ی جایی بریم خرید کنیم یا هرچی ب همه مخصوصا خونوادش میگه ی موقع میریم واسه خونه خرید میکنیم میایم همرو ب مامانشینا میگ دعواهامونو ...همه چیو

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ خیلی سخته که ..باهاش در مورد حریم خصوصی زندگی مشترک صحبت کن با ارامش فقط چون هر چی داد بزنی و دعوا لج میکنه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
تو چی توهم به مامانت میگی؟

ن بعضی وقتا تهدیدش میکنم میگم منم ب مامانم میگما عین خیالش نیست یکی ۲بارم این کارو کردم برای اینک بفهمه چ حسی داره ولی....

چیزی واسه گفتن ندارم😊
آخ خیلی سخته که ..باهاش در مورد حریم خصوصی زندگی مشترک صحبت کن با ارامش فقط چون هر چی داد بزنی و دعو ...

هزار بار با آرامش گفتم نمیفهمه ک نمیفهمه اولش میگ چشم ولی بعدا میبینم...بعد هرچیم میگم و ازش میخوام میگ اولش چشم اما اصلا عمل نمیکنه آدمو میسوزونه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
هزار بار با آرامش گفتم نمیفهمه ک نمیفهمه اولش میگ چشم ولی بعدا میبینم...بعد هرچیم میگم و ازش میخوام ...

آخی عزیزم اینجور افراد خیلی ادمو عصبی میکنن من یه همکلاسی داشتم اینجوری بود همیشه تو کارای گروهی هی میگفت باشه چشم فلان کارو من انجام میدم ولی انجام نمیدادفک کن با این که همکلاسی بود فقط من عصبی میشدم چه برسه به این که شریک زندگیت اینطور باشه ...به نظرم اگه مشاور مجرب سراغ داری برو تا بهت راهکار بده کم کم این عادتا رو از سرش بپرونی  

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
آخی عزیزم اینجور افراد خیلی ادمو عصبی میکنن من یه همکلاسی داشتم اینجوری بود همیشه تو کارای گروهی هی ...

خستم کرده ب خدا عادت و رفتار بد زیاد داره این یکیشه پیش مشاور برم میگ خودشم باید بیاد ک این نمیره 

قبل ازدواج یعنی دوران عقد ۱ بار رفتم گفت بگو خودشم بیاد باید با خودش صحبت کنم سر مشکلات دیگ هم بود هرکاری کردم نرفت

چیزی واسه گفتن ندارم😊
خستم کرده ب خدا عادت و رفتار بد زیاد داره این یکیشه پیش مشاور برم میگ خودشم باید بیاد ک این نمیره&nb ...

ای بابا😔😔😔😔😔😔