2777
2789

برو خدا روزیتو جایه دیگه بده برادر

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کمبود محبت یه حس مشکله نه یه چیز خوب که بشه با محبت خریدن پرش کرد باید از بینش برد ریشه ش از بچگی و جوریکه خود شخص بزرگ شده و باهاش رفتار شده میاد اکثرا.ازین میاد که فرد خودشو دوس نداره.واسه درمانشم که میشه همون خودتو دوس داشتن باید اول خودتو بشناسی باید دقیق بدونی این میل به توجه گرفتن و حس خلا تو نبود توجه اولین بار از کجا اومد باید ببینی کجا تو گذشته ت حس کردی تنهایی کسی هواتو نداره یا افراد نزدیک چجوری باهات رفتار کردن.اینو که بفهمی میشه درمانش کرد با شناخت خودت و تراپی و...

و

اگه حس ارزشمندیت فقط وقتی میاد که بقیه ازت تعریف کنن و اینا چند بار یه کارایی بکن که خودت میخوای و بقیه باهاش مخالفن و قرار نیست بعدش تشویق شی اولش خیلی اذیت میشی ولی به مرور زمان نظر بقیه و محبتشون برات کم اهمیت میشه و خودت مهم تر میشی:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمبود محبت یه حس مشکله نه یه چیز خوب که بشه با محبت خریدن پرش کرد باید از بینش برد ریشه ش از بچگی و ...

اره دارم انجام میدم ولی مشکل اینه تو اون کارا هنوز به موفقیت نرسیدم که مثلا باز برم پزشو به اونا بدم بگم دیدید موفق شدم یعنی بازم بر میگرده به تاییده

اره دارم انجام میدم ولی مشکل اینه تو اون کارا هنوز به موفقیت نرسیدم که مثلا باز برم پزشو به اونا بدم ...

منظرم موفقیت نبود

اتفاقا جنگیدن واسه موفقیت و پز مشکل رو بدتر میکنه

منظورم کارایی بود که میترسی انجامشون بدی چون قراره بقیه بگن چرا اینکارو کردی و ازت انتقاد کنن

مث پوشیدن یه مدل لباس که خودت میخوای اونا نمیخوان خریدن یه چیز یه مدل رفتار که دلت میخواد رک و بدون خودتو قایم کردن حرف زدن با کسی که باهاش موافق نیستی و هزار تا چیز دیگه

شاید ازینایی که گفتم بترسی چون واسه کسی که کمبود محبت داره انتقاد گرفتن از بقیه اوج حال بده

ولی اگه انتقاد نگیری اگه مثل همیشه واسه تشویق مردم و مورد پسند بودنشون جلو بری روز به روز احتیاج به توجه بیشتر میشه

ولی اگه شروع کنی به راه خودتو رفتن و گاهی مخالف نظر مردم بودن شاید اولش اذیت شی و حالت گرفته شه ولی بعدش کم کم عادی میشه دیگه مردم و نظرشون درباره ت و...برات مهم نیست و خودت و توجه خودت به خودت میشه اولویت زندگیت

چون این یه عادته و عادتا با تمرین ساخته میشن

و باور کن وقتی شروع کنی به راه خودتو داشتن و به خودت گوش دادن و بی اهمیتی به مردم نه تنها بعد یه مدت خودت حالت خوبه و دیگه دنبال توجه نیستی بلکه احترام مردم هم بهت بیشتر میشه چون مردم آدمایی که به خودشون احترام میزارن و به نظر کسی زیاد اهمیت نمیدن رو ده برابر جدی میگیرن