2777
2789
عنوان

نکات ارایشی 💁🏻‍♀️💕

| مشاهده متن کامل بحث + 6615 بازدید | 244 پست
منم راهنمایی کنین دیگهزیر چشمای من یکم گود و تیره هستوقتی کانسلیر میزنم(زیرسازی اینا میکنم)چشمامو خی ...

عزیزم ببین قبل کانسیلر یکم رنگ قرمز یا نارنجی بزن زیر چشمت بعد با پودر فیکس کامل خشکش کن بعدم کانسلیر بزن باز فیکس کن گودیش ازبین میره

بعدشم برا اینکه چشمات کوچیک دیده نشن داخل پلک پایینت مداد سفید بزن بعد بای براش سایه قهوه ای برادر و پایین چشمت بزن

اگ میخوای چشمات کشیده دیده بشن بعد قهوه ای ی رنگ سایه مشکی هم بردار زیر چشمت گوشش بکش تا خط چشمت اینحوری خوشگل میش

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

یه پودر فیکس خوب میگین پودر فیکس با پودر بیک یکیه؟

پودر فیکس سبک تره پودر بیک یه چیزی بینی پودر فیکس و پنکک نه به اندازه پودر فیکس سبک و نه به اندازه پنکک سنگینه ، از بین برند های ترک فلورمار ، ایرانی لگراند از بین برندهای معروف شیگلم و هدی بیوتی و لورا مرسیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای🤣مال من اسنسه مطمئنم اصلهنیمدونم چرا دور چشمام مثل پاندا میشه وسط شستشو🤣بعد دو یا سه مرحله خوب ...

اسنس زیاد خوب نیست میبلین خیلی بهتره من دو مدل ازش دارم یکیش مشکیه یکیش هم اسکای هایه پلک میزنی یهو میبینی بال گرفتی🤣

اخر چشمم مژه ریسه ای میزارم یا اگه مژه هامو ترمیم کرده باشم فقد به مژه های پلک پایینم میزنم اصلنم ریزش نداره

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

اسی کانسیلر چی بگیرم ؟ واسه تیرگی دور چشمم چی خوبه ؟

کانسیلر بنظرم خیلی کم پیش میاد یه برند بد پیدا کنی

اگر چیزی میخوای که زیر چشمت خیلی خیلی سفید بشه عین بلاگرا ، آرت اسکین ۰۱

اگر یچیز روزمره میخوای میبلین مدل پیچی خیلی قشنگه و راحت بلند میشه

بچه ها من یه تجربه و دانش کمی هم از محصولات مراقبت پوستی دارماگر سوالی دارید بمرسید تا جایی که بتونم ...

واسه پوست چرب چی معرفی میکنی

اگه متعصب و زن ستیزی با من حرف نزن💋

اسنس زیاد خوب نیست میبلین خیلی بهتره من دو مدل ازش دارم یکیش مشکیه یکیش هم اسکای هایه پلک میزنی یهو ...

مرسی عزیزم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم من پلک بالا داخل لثه اش مداد مشکی میشم دوتا پلک میزنم لثه پایینمم مشکی میشه🤣

مامانمم اینطوری میشه یهو میبینی هفت رنگ شده چشمش🤣🤣

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

دوستان کمک، من کرم پودر که میزنم بعد نیم ساعت میرم بیرون پوستمو حالت کدر و خاکستری رنگ میکنه انگار ج ...

اینکه خاکستری میکنه دلیلش اینه ک شاید رنگموست خودت یکم تیره و سبزه هست و تو از کرم پودر روشن استفاده میکنی

دورت بگردم ببین ی کرم چودر رنگ پوستت حالا نهایتا ی درجه روشن بخر بعد ی کانسلیر روشن بخر زیر چشمت و پایین گونت بزن اونجوری هم پوستت روشن دیده میشه هم کرمت خوشگل میش

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°