2777
2789
عنوان

ممکنه یادش بره

90 بازدید | 13 پست

پسری ک دوسم داره ولی تو رابطه نیستیم فهمید با یکی دیگ رفتم دیت و خیلی ناراحت شد ولی قانعش کردم ک معرفی بود مجبور بودم و همون ی قرار ساده بود خودش شخصیت غیرتی و شکاک و بددلی داره تقریبا

دیگ الان نشون میده ک بخشیدم بنظرتون ممکنه دروغ بگه الان و ب وقتش بخاد و تلافی کنه یا اینکه بره؟

با اونی که دوستت داره تورابطه" نیستی"

اما میری دیت و راجع به دیت معرفی با یکی دیگه بهش توضیح میدی؟

یکم همه چی عجیب نیست؟؟؟؟

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اونی که دوستت داره تورابطه" نیستی"اما میری دیت و راجع به دیت معرفی با یکی دیگه بهش توضیح میدی؟یکم ...

حالت دوست داریم خیلی وقته همو میشناسیم و صمیمی هستیم باهم قبلا ی مدت کوتاه تو رابطه بودیم و جدا شدیم ولی خب هنوز همو دوس داریم ولی وارد رابطه نشدیم

ینی میگی نبخشیدم؟ اخه بهش گفته بودم راجع به پسره فقط دیت نگفتم ک اونم بزور ازم حرف کشید

پسرا فراموش نمیکنن یه روز یه جا که شکسته تر از همیشه ای حرفاش مثل یک تیر میخوره وسط قلب شکسته ات

حالت دوست داریم خیلی وقته همو میشناسیم و صمیمی هستیم باهم قبلا ی مدت کوتاه تو رابطه بودیم و جدا شدیم ...

خوب بشین اینجوری کژدارو مریز که نمیشه

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

چون بهم اعتراف کردیم خیلی وقته همو دوس داریم

به نظرم خودتو از بلاتکلیفی در بیار

اینطوری نه با خودش تو رابطه ای دو روز دیگه نظرش عوض شد میره با یکی دیگه گردن نمیکنه و تو هم تو این مدت نمیتونی با هیچ کس آشنا شی و شاید کیس های بهتری رو به خاطرش از دست بدی