2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

82 بازدید | 18 پست

یکی از دوستام فردا قراره بیاد خونمون مادرم فهمیده اینقدر عصبانی شده که نگو خیلی داد زد و گلوش گرفت کلا خیلی ادم حساسیه و بیش از حد گوشه گیر هست حالا همش بهم میگه این دختره واسه چی داره میاد خونه مون و چرا میخواد تو رو ببینه ؟ این دوستم به خاطر علاقه وصمیمیتی که بین مون هست گاهی برام کادو میاره که منم مجبورم جبران کنم الانم میترسم اگه یه وقت کادویی برام اورده باشه مادرم میگه وسیله رو پاره میکنم و یا جلوی دختره پسش میدم و میگم پدرت اگه بفهمه خون راه میندازه و میگه کار زشت و پلیدیه که برات کادو میاره یه عکس تو موبایل من و اون باهم داریم میگه عکس و پاکش کن عکس اجنبی نباید تو موبایلت باشه بهش میگم ما با هم دوستیم میگه دوست ادم باید خانوادش باشن نه مردم . نمیدونم شاید کار من اشتباهه ولی توی عمرم اولین بارمه که دوستم میاد خونمون حتی بخاطر حساسیت مادرم شماره خونمون رو به دوستام ندادم که مزاحم نشن یه وقت الان که موبایل گرفتم باز راحت ترم به نظر شما چیکار کنم اگه دوستم چیزی بیاره میترسم ابروریزی شه بیرونم نمیتونم قرار بذارم اجازه ندارم برم نمیخوام مادرم از من دلگیر شه

🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بعضیوقتا خانواده واقعا درست میگن، ولی خب رفتار مادر شما به نظرم کلا از پایه اشتباهه اینکار باعث میشه تو ادم شکاکی بشی و همیشه نگران این باشی که کسیو نرنجونی اما خودت همش اذیت میشی

برای اینکه میخوای جلوی کسی بد نشه به دوستت بگو فردا مهمان دارین یا مهمانی دعوتین تا یکم بگذره ببینی ...

اون به هیچ عنوان نباید خونمون بیاد وگرنه شر میشه فقط نمیدونم چطور بهش بگم ناراحت نشه

🌺