2777
2789
عنوان

تکواندو

863 بازدید | 32 پست

از شنبه قراره برم تکواندو 🫣

قبلا هیچ تجربه ای نداشتم و اولین باره میخوام این ورزش رو شروع کنم 😬مربی گفت اولین جلسه لباس نیاز نیست یه جلسه بیا اگه خوشت اومد بعد برو لباس بخر 🤷♀️

بعد فک میکنم گفت بعد یه مدت که کمربند زرد رو گرفتی تجهیزات مبارزه و ... رو باید بخری باز دقیق یادم نیست 🫤

کسی هست اینجا تکواندو رفته باشه 😶🌫️

از تجربه هاش بگه

و کلا بگه چیکار میتونم بکنم واسه خوب بودن تو این ورزش 🫣😂

اگه بگم ذوق ندارم دروغ گفتم چون کلا ورزش دوستم و قبلا هم دو میدانی و والیبال کار کردم 😁😂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من به مدت ۷ سال رفته بودم و کمربند مشکی دان ۲ رو داشتم

از ۸ سالگی تا ۱۵ سالگی

ولی خب دیگه پام اسیب دید و ادامه ندادم

فعلا اولشی که هیچی ولی کمربند زرد رو که گرفتی از همون اول روی مبارزه کار کن

از مبارزه نترس و تمرین کن که مسابقات مقام بیاری و شرکت کنی

علاوه بر اون برای کمربند های بالاتر ازمون هایی که گرفته میشه شامل حرکات پا و فرم و...هست که اونارو هم از همین الان خوب تمرین کن

خلاصه که موفق باشیییییییی

من رفتم سوالی اگر داری بپرس

ورزش خوبیه

چطوریه کلا

هیچی ازش نمیدونم

بعد اینکه میگن یه قسمتش مبارزس یه قسمتش حرکات نمایشی همون فرم اگه اشتباه نکنم

چجوریه این فرم ها

یه توضیح اگه بدی ممنون میشم

واییییییییی 😭😭😭اگ مث من باشی بهترین تجربه زندگیت میشه من هنوزم عاشق این ورزشم به خاطرش تاندون پامم دادم رفت هوا ولی هنوزم عاشقشم به نظرم باید ببینی به روحیاتت میخوره یا نه و همیشه یادت باشه رزمی اسیب های خودشو داره اما ورزش های دیگم اسیب دارن یعنی حتی اگ بری بدمینتونم اسیب داره پسسسس احتمالشو بده . وقتی اولین مدالتو میگیری انگار دنیارو دادن بهت البته مسابقات شهرستانی بیشتر توی اذر و دی بود تا جایی ک یادمه . من تا کمربند قرمز رفتم :) هنوز وقتی مدالایب ک گرفتمو میبینم بغض میکنم و یا دوستایی ک باهاشون اشنا شدم یا وقتی یاد مسابقات جمعه ها میفتم ک همه باهم برای هم باشگاهی هامون دست میزدیم و تشویقش میکردیم :) وقتی اولین مسابقمو بردم کوچم وقتی از رمین میرفتم بیرون زد قدش و واقعا بهترین حس دنیا بوددد . امیدوارم مث من عاشقش بشییی

من به مدت ۷ سال رفته بودم و کمربند مشکی دان ۲ رو داشتماز ۸ سالگی تا ۱۵ سالگیولی خب دیگه پام اسیب دید ...

مرسی دورت بگردممم✨️💜

چیشد پات آسیب دید دکترا گفتن نمیتونی ادامه بدی یا خودت نخواستی ☹️

ورزش خوبیه چطوریه کلا هیچی ازش نمیدونم بعد اینکه میگن یه قسمتش مبارزس یه قسمتش حرکات نمایشی همون فرم ...

تکواندو دو تا قسمت پومسه و کیوروگی داره . پومسه فرم هاست ک ب نظرم کمی کسل کننده اس اما کیوروگی مبارزی مسابقاتش خیلی هیجان داره اسیبشم بیشتره

هر کمربند یک تا دو تا فرم داره ک برای رسیدن به کمربندبالاتر باید اونارو جلوی استادت اجرا کنی و البته حرکاتی ک برای مبارزه یادت میدنو تا کمربند بالاترو برات ببنده استاد البته برای گرفتن قرمز و مشکی باید بری هیت ازمون بدی اونو استاد نمیگیره و اینکه چون ورزش المپیکیه جای پیشرفت دارهه

فرم ها هم ترکیب چند حرکت پشت سر هم فرم یک و دو اینا