2821
2789

بله منم اینجوری ام تازه عقده هم دارم خیلی بیچارم

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم🥲

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

تراپیست خوب میشناسین؟

من یدونه میشناسم تلفنی صحبت کردم باهاشون خیلی خوب بود فککک کنم تهرانن حضوری هم مشاوره میدن

فاطمه موسوی اگههه اشتباه نکنم ،اگه میخای وقتی نت وصل شد تا نگاه کنم دقیقشو بت بگم

مثل یه لبخند که پر از بغضه 🙃نرهای نی نی سایت به من درخواست دوستی ندین آشغالای بیکار

همین که به کاربرای خانم سایت درخواست دوستی نفرستی خودش خیلیه پسرم😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز