2777
2789
عنوان

خیلی ضایع شدم 😑💔

117 بازدید | 11 پست

دیروز مدرسه رفتم طبقه که سال بالایی ها هستن (چون با یه دبیر کار داشتم )بعد اینکه کارم تموم شد با دوستام وایستاده بودیم یه دختره هم با دوستش کنارمون وایستاده بود (بیشتر بچه های مدرسه همج.س.گران و من از این روابط بدم میاد) همون دختره به دوستش گفت اون کوچولوعه چقدر نازه(قدم کوتاهه) من چشام گرد شد خواستم در برم برم کلاس خودمون که دوستام اذیتم کردن و بلند داد زدن ناز ناز 😂 منم گفتم ساکت و دیدم ساکت نمیشن عین چی دویدمم رفتم پایین 😑💔 و همه اینا رو اون دختره هم دید 😑 بعد دوستام اومدن تو کلاس داد زدن از سینگلی درومد هورااا😑 خلاصه که هی میگم آخه آدم عاقل خلی مگه اونجوری دوییدی😑💔

پسرا درخواست ندین 🚫🚫 می خواین هم بدین رد میکنم 😁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم مغزم قفل کرد😭😭

بیخیال ما هم از این ها زیاد داشتیم تو مدرسمون اهمیت نده

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂