2777
2789
عنوان

ارتودنسی

79 بازدید | 14 پست

سلام

دوستان من تازه صبح ارتودنسی کردم

البته فقط فک بالا رو انجام داد گفته هفته بعد برم برای بازدید

فک پایین رو فعلا انجام نمیده

میشه منو راهنمایی کنید

چی بخورم

ناهار رو به زور تونستم بخورم

تمیز کردن بعدشو چیکار کنم

دکتر ۲تا مسواک نوشت رفتم گرفتم اما نفهمیدم چطوری باید انجامش بدم؟!

فعلا درد ندارم اگه درد داشت چه مسکنی بخورم

هنگام وصل کردنش درد داشتی؟منم باید انجام بدم یذره دو تا دندونای جلوم حالت خرگوشی و جلوعه خودم میخام کامپوزیت کنم ولی خیلیا بم میگن ارتودنسب کن میتزسم از درذش و اینکه قیافم بد شههه😭

چیزای سفت نخور معمولا برنج و خورشت یا سوپ و اینا برای اول کار خوبه ببین با کدوم سمت راحت تری اون وری جویدن رو انجام بده بعد ارتودنسی بستنی بخور همچنین یکی از مسواک ها مال داخل براکت ها هست درسته؟ اونو بیار و ببر فقط خیسش کن و داخل سیم ببر خارج کن تمیز بشه بعد هر وعده غذایی هم دندون هات رو تمیز کنی خیلی به نفعته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از غذا اول نخ دندون بکش نخ دندون سوپرفلاس من میگرفتم نمیدونم الانم همونه یا چیز جدید اومده

یکی از مسواکا بین دندونیه اونو فقط با اب خیس کن و بین دندونات بکش

بعدشم مسواک معمولی

درد داشتی استامینوفن بخور کم کم دردش آروم میشه

اندر دل من تو ای نگارا...
هنگام وصل کردنش درد داشتی؟منم باید انجام بدم یذره دو تا دندونای جلوم حالت خرگوشی و جلوعه خودم میخام ...

همون موقع درد نداره چند ساعت بعد دردش شروع میشه اونم کم کم آروم میشه

اندر دل من تو ای نگارا...

سلام عزیزم منم ۲سال ۸ ماهه ارتو دنسی کردم اولا مبارکه دوما اوایل که برات سخته غذا های سفت نخور سوب و خورش اینا بخور مسواک زدن هم اینجوریه که روزی ۳ بار باید بزنی بعد صبحانه و ناهار و شام دهانشویه هم استفاده کن یه ذره دردت میگیره که الان مسکن بخوری بهتره تا درد شروع نشده

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

هنگام وصل کردنش درد داشتی؟منم باید انجام بدم یذره دو تا دندونای جلوم حالت خرگوشی و جلوعه خودم میخام ...

درد نداره چسبه که میزنن به دندونت فقط مسکن باید بخوری چون دندون جابه جا میشه درد میگیره

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

هزینه اش چقدر شد در ضمن کی دندونای اضافه ات رو کشیدی بعد از اینکه هزینه رو به دندونپزشک دادی بهت گفت کدوم دندان هارو بکشی یا قبل از اینکه هزینه ی ارتودنسی رو بپردازی راهنماییت کرد که بری دندون هارو بکشی؟

نه هنگام وصل کردنش بنظرم دردی نداشت

اون تمیز کردن و جرم گیری قبلش درد داره

هزینه اش چقدر شد در ضمن کی دندونای اضافه ات رو کشیدی بعد از اینکه هزینه رو به دندونپزشک دادی بهت گفت ...

هزینه اش ۷۰میلیون شد

دندون اضافه نداشتم

دکتر گفت فک پایین شاید نیاز باشه یکیشو در بیارم که گفت نه نمیخواد