2777
2789
عنوان

متاهلم ی بچه دارموالانک باز باردارم اما خاستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 5350 بازدید | 147 پست
🤣🤣🤣

جدی بخدا میره تو مطب دکتر میاد میگه یکی اونجا بود گفت وای نمیدونستم شهرمون ی فرشته ویکتوریا سکرت داره تو مث فرشته های ویکتوریاسکرت هستی چرا خدا تورو انگار نقاشی کرده من ی برادر دارم تو اپل سهام داره بیا زنش شومن ردش کردم چون من قد بلندم اون قدش کوتاهتر ازمنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ویژگیه ی ی خاصی داری که دخترای مجرد رو ول کردن و با وجود ۲ بچه و شوهر، خانوادگی خواهان تو هستن؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ب منم زیاد پیش میاد

اینجا کسی باور نکرد من تاپیک زدم ببینم ب نظرشون ب شوهرم بگم یا نه اینا چسپیدن ب اینکه اره تو دروغ میگی اصلا یادم رفت واسه چی تاپیک زدم هر چند مهم نیست باور میکنن یانه

والا

عزیزم به نظرم تو خودت ارتباطت رو باهاشون کم کن. درست نیست با همچین آدمایی رفت و امد کنی. به همسرت هم بگو ژیاد باهاشون حال نمیکنی مثلا بگو برات قیافه گرفتن. ولی دلیل اصلی رو نگو. اعصاب همسرت رو هم بخاطر موضوع الکی بهم نریز

من تورماناهم ازین داستانا نخوندم🤦🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

من کاربر قدیمی ام انقدر اولا با این تاپیکا سر کار رفتیم😂😂😂

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اینجا کسی باور نکرد من تاپیک زدم ببینم ب نظرشون ب شوهرم بگم یا نه اینا چسپیدن ب اینکه اره تو دروغ می ...

به نظر من چیزی نگو صرفا رابطه ات رو قطع کن باهاشون یواش یواش

اگر احیانا یک درصد در اینده به گوش شوهرت هم رسید، بگو من دقیقا بخاطر همین رابطه ام رو باهاشون قطع کردم. و به تو نگفتم چون موضوع به شدت مسخره پیش پا افتاده ای بود نخواستم الکی درگیر شی