2777
2789
عنوان

موهای سرم

52 بازدید | 4 پست

موی سرم نزدیک یکی دوساله خیلی خشکه موهام فره ولی خشکیش بیش از اندازه شده بهترین شامپو و نرم کننده هارو هم گرفتم زدم خیلی تاثیر گذار نبوده کسی این مشکل رو داشته که براش راه حلی پیدا کرده باشه؟

روغن ارگان اصل هم از خارج آوردم زدم ولی بدتر میشه حتی و اثر مثبتی نداشته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دکتر پوست و مو رفتم واسه ریزش مو، گفت موهات خیلی خشکه باید هرفیلر بزنی (امپول بود) سه مرحله داره بعدشم شامپویی بخر که خاصیت ابرسانی هم داشته باشه

یگبار تزریق کردم یکم موهام بهتر شد تاجندوقت، ولی دیگه بقیشو نرفتم شامپو هم نخریدم مثل سابق شد

من دکتر پوست و مو رفتم واسه ریزش مو، گفت موهات خیلی خشکه باید هرفیلر بزنی (امپول بود) سه مرحله داره ...

به نظرم باید منم مثل شما دکتر پوست و مو برم شما هم حتما ادامه بده واقعا موی شکننده خیلی بده من حجم موهامم زیاده هرچند خیلیش سر کنکور ریخته ولی هیچ تغییری تو حجمش نشده اما واقعا خشک و شکنندس