2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

626 بازدید | 54 پست

من یه مشکل دارم که نمیتونم باهاش کنار بیام.

۴ ماهه عروسی کردم و شوهرم که تا قبل از عروسی اصلا اینجوری نبود چپ و راست خونه مامانشه و به خاطر اونا همش با من بدرفتاری میکنه و اشکمو درمیاره و وقتیم خونشونیم اصلا انگار نه انگار منم هستم و دور و اطراف مامان و خواهراش میپلکه

من که ماهی یک بار هم نمیرم ولی هروقت میرم تا مدتها حالم خیلی بده

جوری شدم که از زندگیم و شوهرم بدم میاد.

بهش هم میگم بیا جدا بشیم که همیشه کنار مامانت و خواهرات باشی قبول نمیکنه

من هیچ حمایتی از طرفش احساس نمیکنم

حالم از زندگیم بهم میخوره

چیکار کنم

ایتا داری کانال بفرستم ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه اولشه.یکم عادیه.یه مدت بگذره بهتر میشه.

به نظرم اتفاقا شما هم هر سری باهاش برو خیلی هم خوب با خانواده ش رفتار کن که در مقابل شما گارد داشته باشه بیشتر سمت اونا کشیده میشه .به خصوص که مادر و خواهراش هم لی لی به لالاش بذارن

چاره ای نیست باید خودتو بیخیال کنی یا حداقل بیخیال نشون بدی

هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهرهمند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزارههاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم

سیاست سیاست سیاست .اوایل ازدواج این اختلافا و این کارا عادیه فقط باید با خانمی و لوندی و سیاست شوهرتو مرد خونه ت کنی

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بعصی مردها اوایل به این شکلن کم کم درست میشن

بعصیاشون درست نمیش بدترم میشن ...

وقتی بی احترامی میکنن یا دخالت میکنن همسرت طرف شمارو میگیره؟پشت شمادرمیاد؟

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!