2777
2789
عنوان

مشکل خواستگار

144 بازدید | 16 پست

دوستان من قبلا درباره همسایمون تاپیک زده بودم که این آقا مشخصه از من خوشش میاد و ... البته بیشتر جنبه فان داشت و فکر نمیکردم جدی بشه ولی ایشون مادرشون با مادرم تماس گرفتن چند روز پیش که پسرمون از دخترتون خوشش میاد و ...

من چون از رابطه قبلیم خیلی ضربه خوردم با خودم میگفتم اصلا به ظاهر توجه نمیکنم دیگه و اخلاق فقط مهمه این بنده خدا هم چندین ساله میشناسیم آدم خوبیه ولی یه سری مشکلا هست که من نمیدونم اصلا بگم خانوادم درک میکنن یا نه

مورد اول اینه که من میخوام درسمو بخونم حتما و تموم کنم ولی ایشون دختر تحصیل کرده تو خانواده ندارن یعنی صرفا انگار میخونن تا دبیرستان بعد میشینن خونه کل عمرشونو. منم خیلی میترسم فردا نیاد دخالت کنه

یه مورد دیگه هم ظاهره که متاسفانه قدش کوتاهه و من حتی وقتی از کنار هم رد میشیم واسه چند لحظه خیلی حس بدی میگیرم چون قدش ازم کوتاه تره

از طرفی هم واقعا خوش اخلاقه و چشم پاکه

نمیدونم چی بگم

تحصیل که میتونی تعهد بگیری ولی قد اگه ۳/۴ سانتم ازت بلند تره قبول کن اما اگ ازت کوتاه تره حق داری زشته🙁

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

icon وای قد.

قد لعنتی تو سیر تکاملی اصلا خیلی داستان داره بلند بودنش برای مرد.

البته خودم نمیدونم چه حسی داشتم اگه این کیس بود.

باز همقد خوبه. ولی نه کوتاه تر

از طایفۀ نوریم، ما تیره نمیمانیم

عزیزم من طبق چیزی که تجربه کردم میمبهت که

قیافه زشت یا خوشگل ، قد وهیکل باید جوری باشه که به دلت بشینه. اگهاز هموناول بدت اومد یا خوشت نبود بدون ۹۹ درصد این حس تا آخر میمونه .

مگر اینکه از نظر اخلاقی و رفتاری و عشق طوری باشه که چرخش بعدا به نظرت قشنگ بیاد

همین ظاهر که به دلت نباشه بعدا مشکلات ریز و درشتی رو باعث میشه که جاش اینجا نیست

وای قد.قد لعنتی تو سیر تکاملی اصلا خیلی داستان داره بلند بودنش برای مرد.البته خودم نمیدونم چه حسی دا ...

نمیدونم چرا این قضیه انقدر ذهنمو درگیر میکنه که اصلا اخلاقای خوبشو نمیتونم اولویت قرار بدم

نمیدونم چرا این قضیه انقدر ذهنمو درگیر میکنه که اصلا اخلاقای خوبشو نمیتونم اولویت قرار بدم

چون این قضیه خیلی ریشه داره. تو ژنتیک مون هست این گرایش به قد بلندی مرد. خیلی نمیشه باش جنگید. سخت نگیر

از طایفۀ نوریم، ما تیره نمیمانیم

عزیزم مساله قد خیلی مهمه و دلیلی هست که قطعا خونوادت درک میکنن ،این حس متاسفانه ممکنه از بین نره البته که ممکنه اخلاقای خوبش این حس رو خیلی خیلی کمرنگ کنه ولی اگه شناختت از خودت بهت میگه نمیتونی باهاش کنار بیای رد کن

ددر مورد بقیه ویژگیاش و درآمدشو اینام که نگفتی و اختلاف سنی و ...

عزیزم مساله قد خیلی مهمه و دلیلی هست که قطعا خونوادت درک میکنن ،این حس متاسفانه ممکنه از بین نره الب ...

درآمد که با پدرش کار میکنه پدرشم البته پیره خرج کل خانوادشم باید بده درآمدش خوبه

اختلاف سنیمون هم ۶ ساله