2821
2789

بنظر بی بی چک پایینی هاله داره

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، مشاوره میدم 💍متاهل و خوشبخت🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایینی هاله داره.ولی اگه عکس رو فورا گرفتی درسته ..بعد از خشک شدن نباشه...البته بذاری از موعد بگذره ...

خیلی زود ک اینطوری نشد مثلا اولش هاله محو بود بعد پررنگتر شد که تو عکس مشخص نیست .الان خیلی واضحه رنگ صورتی داره ولی هرچه تو نت گشتم میگن بی بی چک مثبت کاذب زیاد داره

بنظر بی بی چک پایینی هاله داره

هاله اش تو عکس خیلی واضح نیست ولی الان نگاه میکنم قشنگ مثبته اما میگن این مارک مثبت کاذب زیاد داره؟ شما تجربه ای ندارید؟ میشه الکی مثبت بشه؟

خیلی زود ک اینطوری نشد مثلا اولش هاله محو بود بعد پررنگتر شد که تو عکس مشخص نیست .الان خیلی واضحه رن ...

زیر دو سه دقیقه باید هاله داربشه....

اگه آمپول آزاد سازی زده باشی مثبت کاذب داره....وگرنه مثبت کاذب احتمالش خیلی کمه

زیر دو سه دقیقه باید هاله داربشه....اگه آمپول آزاد سازی زده باشی مثبت کاذب داره....وگرنه مثبت کاذب ا ...

نه آمپول ن هیچ دارویی نداشتم اما هاله هم زیر سه دقیقه نبوده